• v.krisztian@wellnessgate.hu
  • 1139 Budapest, Fáy u. 45

Virág Krisztián

IT Support

Üdvözöllek a cégünk weboldalán! Engedd meg, hogy bemutassam magam, és elmeséljem a történetemet.

Érettségi vizsgám befejezése után a győri Széchenyi István Egyetemen gazdasági informatika szakon tanultam tovább. Mivel a pénzügyi világ egyre jobban felkeltette az érdeklődésemet, Budapestre mentem át a BGF pénzügyi számviteli szakára 2013-ban.

Sajnálatos módon egészségügyi problémák miatt kellett félbeszakítanom a főiskolai tanulmányaimat, de mindig is számított a tervemben a még hátralévő egy év befejezése és a diploma megszerzése. Tanulmányaim alatt diákként dolgoztam a kereskedelemben, illetve később EKÁER ügyintéző pozíciót töltöttem be, ahol a teljes körű EKÁER ügyintézés volt a feladatom telefonon és emailen keresztül.

2013-ban pénzügyi és értékesítési ügyintézőként helyezkedtem el, és sikeresen teljesítettem a PSZÁF vizsgát.

A Vodafone Partner munkatársaként ismét teljeskörű ügyintézési feladatokat láttam el, a meglévő és új ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása mellett.

Az informatika világa már fiatalon magával ragadott, és 2010-ben sikeresen végeztem az Eumédia Bt. által szervezett Multimédiafejlesztő OKJ szakon. Webfejlesztési és szervízelési feladatokat láttam el az ITM Systems Kft-nél.

2019 májusában hazatértem Spanyolországból, ahol szabadúlószoba játékokat terveztem és vezényeltem le, foglalásokat kezeltem, és sokféle kreatív feladatot láttam el.

Munkatársaim mindig kitartó, lelkiismeretes és segítőkész emberként ismertek meg. Örülök, hogy az eddig elért tudásommal a cég növekedését támogathatom, és nekem is lehetőségem nyílik szakmai fejlődésre.

Természetesen, itt vagyok, hogy segítsek minden kérdéseddel, vagy problémáddal kapcsolatban. Várom, hogy együtt dolgozhassunk!

small_c_popup.png