Ha segítségre van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot

+36 20 366 7662

Jelentkezem képzésre

  Kiemelt Képzéseink a Wellness Gate-től

  Recepciós Képzés

  A recepciós képzés során a résztvevők megtanulják, hogyan kezeljék a vendégeket professzionálisan, hogyan értékesítsenek eredményesen, és hogyan használják a Wellness Gate szoftvert a gyakorlatban. A képzés célja, hogy a recepciósok magabiztosak és hatékonyak legyenek munkájukban.

  Üzletvezető Képzés

  Az üzletvezető képzés során a vezetők megtanulják, hogyan koordinálják csapatukat eredményesen, hogyan használják idejüket hatékonyan, és milyen kimutatásokra van szükségük a sikerhez. A képzés során a vezetők olyan eszközöket és technikákat sajátítanak el, amelyekkel növelhetik a csapatuk hatékonyságát és a vendégek elégedettségét.  Wellness Gate Recepciós Képzés: A sikeres recepciós titka

  A képzés célja

  A Wellness Gate recepciós képzése arra hivatott, hogy a recepciósok magabiztosan és hatékonyan tudják kezelni a vendégeket, valamint a beléptető szoftvert. A képzés során a résztvevők elsajátíthatják a vendégkezelés alapjait, a recepciós munkakör feladatait és felelősségeit, valamint a gördülékeny problémamegoldó hozzáállást.  Mit nyújt a képzés?

  Professzionális vendégkezelés

  A recepciósok megtanulják, hogyan kezeljék a vendégeket kedvességgel és hatékonysággal.

  Sikeres értékesítés

  A képzés során a recepciósok képessé válnak a bérletek és egyéb szolgáltatások eredményes értékesítésére.

  Magabiztos szoftverhasználat

  A résztvevők megismerik a Wellness Gate szoftver minden funkcióját, és megtanulják, hogyan használják azt a gyakorlatban.


  A képzés előnyei

  Növekvő vendégelégedettség

  A képzett recepciósok hozzájárulnak a vendégek magasabb szintű kiszolgálásához.

  Megnövekedett bérleteladás

  A képzésnek köszönhetően a recepciósok képesek lesznek növelni a bérleteladások számát.

  Gyors ROI

  A képzés díja rövid idő alatt, legfeljebb két hónap alatt megtérül.


  A képzés formái

  Helyszíni képzés

  A képzés során a résztvevők szituációs gyakorlatokon keresztül ismerhetik meg a mindennapi kihívásokat.

  Online képzés

  A képzés akár online formában is elérhető, így a helyettesítés egyszerűbbé válik.

  Jelentkezés

  Az érdeklődők az oldalon található űrlap kitöltésével kérhetnek ajánlatot a képzésre.


  Wellness Gate Üzletvezető Képzés: Az eredményes vezetés művészete

  A képzés célja

  A Wellness Gate üzletvezető képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják, hogyan koordinálják csapatukat eredményesen, hogyan használják idejüket hatékonyan, és milyen kimutatásokra van szükségük a sikerhez.

  A képzés tartalma

  • Önálló munkavégzés elősegítése: Megtanulhatod, hogyan képezd munkatársaidat az önálló munkavégzésre.
  • Hatékony munkafolyamatok: Bemutatjuk az önellenőrzést is tartalmazó munkafolyamatokat, amelyek csökkentik az ellenőrzésre fordítandó időt.
  • Kimutatások és értelmezésük: Megismerheted a legfontosabb kimutatásokat és azok értelmezését, amelyekkel időt és energiát spórolhatsz.
  • Feladatleírások és oktatási anyagok készítése: Megtanulhatod, hogyan készítsd el munkatársaid feladatleírását és oktatási anyagait.
  • Fitness beléptetőrendszer manageri részének készségszintű használata: A képzés során megtanulhatod a rendszer manageri részének készségszintű használatát.

  A képzés előnyei

  • Növekedő hatékonyság: A képzés révén az üzletvezetők képesek lesznek hatékonyabban irányítani munkatársaikat, ezzel növelve a szolgáltatás értékét.
  • Nyugalom és kiegyensúlyozottság: A képzésen átadott tudás révén az üzletvezetők nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetnek.

  A képzés rugalmassága

  A képzés teljesen személyre szabható, így a napi rutinban minimális nehézséget okoz. Egy közös egyeztetés után felépítjük a képzést a te igényeid szerint.

  small_c_popup.png