BELÉPTETÉSI MEGOLDÁSAINK

Belépőkártya használata a fitnesz terembe: A kényelem és hatékonyság új szintje.

A Wellness Gate elkötelezett a fitness termek hatékonyabbá és kényelmesebbé tétele mellett. Ezért kínálunk innovatív beléptető kártyás megoldásokat, amelyek mind a vendégek, mind az üzemeltetők számára előnyökkel járnak.

Fedezze fel a belépőkártya használatának előnyeit:

Vendégek számára:

  • Kényelmes és gyors belépés: Nincs több sorban állás a recepciónál! Egyszerűen érintse oda a kártyáját az olvasóhoz, és máris beléphet a terembe.
  • Könnyebb nyomon követés: A kártya tárolja a szekrényszámot és a rendezetlen büfé fogyasztást összegét, így könnyeben tudja nyomon követni az eseményeket a teremben.
  • Biztonságosabb edzés: A beléptető rendszer megakadályozza a jogosulatlan belépést, így biztonságosabb edzéskörnyezetet biztosít.
  • Rugalmas fizetés: A tagkártyára előre feltöltött egyenleggel egyszerűen és gyorsan fizethetsz a bérletedért, edzések, szolgáltatások, és termékek után.

Üzemeltetők számára:

  • Hatékonyabb üzemeltetés: A beléptető rendszer automatizálja a beléptetést, így a recepciós személyzet kevesebb időt fordít adminisztratív feladatokra.
  • Pontosabb vendégszámítás: A beléptető rendszer pontos adatokat szolgáltat a vendégszámról, így jobban tervezhető a terhelés és az erőforrások.
  • Csökkentett lopási kockázat: A beléptető rendszer megakadályozza a jogosulatlan belépést, így csökkenti a lopási kockázatot.
  • Professzionálisabb imázs: A beléptető rendszer professzionálisabb imázst kölcsönöz a fitness teremnek.

A Wellness Gate beléptető kártyás megoldásai:

A Wellness Gate széles skálájú beléptető kártyás megoldásokat kínál, amelyek minden fitness terem igényeinek megfelelnek. Alapvető beléptető rendszerektől a fejlett, biometrikus azonosítást is biztosító megoldásokig minden megtalálható nálunk.

Ismerje meg beléptető kártyás megoldásainkat, és válassza ki a fitness terme számára legmegfelelőbbet!

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kérjen ajánlatot! 

Kiemelt partnereink