BELÉPTETÉSI MEGOLDÁSAINK

Ujjlenyomat olvasós beléptetés a fitnesz terembe:
A jövő már itt van!

A Wellness Gate elkötelezett a fitness termek hatékonyabbá és kényelmesebbé tétele mellett. Ezért kínálunk innovatív ujjlenyomat olvasós beléptető megoldásokat, amelyek mind a vendégek, mind az üzemeltetők számára előnyökkel járnak.

Fedezze fel az ujjlenyomat olvasó használatának előnyeit:

Vendégek számára:

  • Még kényelmesebb belépés: Nem gond ha a kártya a táska alján maradt! Egyszerűen érintse oda az ujját az olvasóhoz, és máris beléphet a terembe.
  • Könnyebb közlekedés: A kártya bármelyik zsebünkben lehet, percek telnek el mire rájövünk, hogy végülis a táska alján lehet, de az ujjunk mindig kéznél van.
  • Biztonságosabb edzés: A beléptető rendszer megakadályozza a jogosulatlan belépést, így biztonságosabb edzéskörnyezetet biztosít.

Üzemeltetők számára:

  • Hatékonyabb üzemeltetés: A beléptető rendszer automatizálja a beléptetést, így a recepciós személyzet kevesebb időt fordít adminisztratív feladatokra.
  • Pontosabb vendégszámítás: A beléptető rendszer pontos adatokat szolgáltat a vendégszámról, így jobban tervezhető a terhelés és az erőforrások.
  • Még tovább csökkentett kockázat: A beléptető rendszer megakadályozza a jogosulatlan belépést, hiszen az ujjlenyomatodat nem adhatod kölcsön.
  • Fejlettebb technológiai imázs: Ez a fajta beléptető rendszer még innovatívabb  imázst kölcsönöz a fitness teremnek.

A Wellness Gate ujjlenyomat olvasós megoldásai:

A Wellness Gate széles skálájú  megoldásokat kínál, amelyek minden fitness terem igényeinek megfelelnek. Alapvető beléptető rendszerektől a fejlett, biometrikus azonosítást is biztosító megoldásokig minden megtalálható nálunk.

A Wellness Gate-tel a fitness termek hatékonyabbak, kényelmesebbek és modernebbek lesznek!

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kérjen ajánlatot! 

Kiemelt partnereink