KIEGÉSZÍTŐ MODULOK

Ismerje meg az NTAK Attrakció Modult: A Jegyértékesítési Tranzakciók Egyszerű Kezelése

Üdvözöljük az Adatjelentő Modulunk bemutató oldalán, ahol az NTAK adatjelentési kötelezettségek teljesítését könnyedén megvalósíthatja büfék, kávézók, és egyéb vendéglátó egységek számára. Az adatjelentés soha nem volt még ilyen egyszerű!


Komplex Adatkezelés Egyszerűen

Modulunk minden fontos adatot kezel, az adószámtól és az NTAK regisztrációs számtól kezdve, a jegyek részletes adataiig. Ez lehetővé teszi, hogy összetett jelentéseket készítsen egyszerűen, megtakarítva ezzel értékes időt és erőforrásokat.

Biztosítsa vállalkozása számára a jogszabályi megfelelést a legfrissebb NTAK előírásoknak megfelelően. Modulunkat folyamatosan frissítjük az új rendeleteknek megfelelően, így Ön mindig az előírt szabályoknak megfelelően tölti fel az adatokat


Szabályozási Megfelelés

Az Attrakció Modul segítségével mindig naprakész maradhat az NTAK szabályozás változásaival kapcsolatban. Biztosítsa vállalkozását a legfrissebb előírásoknak való megfeleléssel.

A modul részletesen kezeli a jegyértékesítési tranzakciók minden aspektusát, beleértve a programadatokat, tranzakcióidőpontokat, fizetési módokat, vendégek származási országát, és még sok mást. Ez lehetővé teszi a pontos és átfogó jelentéskészítést.

Kiemelt partnereink