Ha segítségre van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot

+36 20 366 7662

Kérjen ingyenes árajánlatot

  A Wellness Gate egy komplex megoldásokat kínáló platform, amely a fitness és wellness központok számára készült.

  Beléptető Kapu

  • Fizikai beléptetési rendszerek, amelyek lehetnek egyszerű forgóajtók vagy fejlett biometrikus rendszerek, és szabályozzák a hozzáférést az adott létesítményhez.

  Elektronikus Szekrényzár

  • Biztonságos tárolási lehetőséget kínál, amely minimálisra csökkenti a kulcsok elvesztésének vagy lopásának kockázatát.

  Vendégkártya

  • Egy univerzális azonosító eszköz, amely lehetővé teszi a gyors belépést és azonosítást, valamint a fizetési tranzakciók lebonyolítását.

  Ujjlenyomatos Azonosítás

  • Egy biometrikus azonosítási rendszer, amely az ujjlenyomatokat használja az azonosításhoz, és kiküszöböli az azonosítási hibák és visszaélések lehetőségét.

  Automata Online Pénztárgép

  • Automatizálja a fizetési folyamatokat, és lehetővé teszi a különböző szolgáltatásokért és termékekért történő gyors és hatékony fizetést. 

  Beléptető Kapu

  Fizikai beléptetési rendszerek, amelyek lehetnek egyszerű forgóajtók vagy fejlett biometrikus rendszerek, és szabályozzák a hozzáférést az adott létesítményhez.

  Ujjlenyomatos Azonosítás

  Egy biometrikus azonosítási rendszer, amely az ujjlenyomatokat használja az azonosításhoz, és kiküszöböli az azonosítási hibák és visszaélések lehetőségét.

  Elektronikus Szekrényzár

  Biztonságos tárolási lehetőséget kínál, amely minimálisra csökkenti a kulcsok elvesztésének vagy lopásának kockázatát.

  Automata Online Pénztárgép

  Automatizálja a fizetési folyamatokat, és lehetővé teszi a különböző szolgáltatásokért és termékekért történő gyors és hatékony fizetést.

  Vendégkártya

  Egy univerzális azonosító eszköz, amely lehetővé teszi a gyors belépést és azonosítást, valamint a fizetési tranzakciók lebonyolítását.

  Automata Pénztár

  Képzeld el, hogy záráskor mindig stimmel a kasszád. Az automata pénztár lehetővé teszi, hogy megfeledkezzünk a készpénz kezeléssel járó kockázatokról és feladatokról.
  small_c_popup.png

  Lépj velünk kapcsolatba

  Ingyenes konzultációért jelentkezz most!

  small_c_popup.png