Ha segítségre van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot

+36 20 366 7662

Kérjen ingyenes árajánlatot

  Wellness Gate Tanácsadás: Útmutató a Fitnesz Klubok Sikeres Indításához és Fejlesztéséhez"

  Klub indítás

  Az "Új Klub Indítás" program célja, hogy segítsen az új fitnesz kluboknak a nyitás során felmerülő kihívások megoldásában. A program keretében díjmentes konzultációt kínálnak, ahol megismerhetők a tökéletes nyitási stratégia titkai.

  Klub fejlesztés

  A "Klub Fejlesztés" program célja, hogy segítse a már működő fitnesz klubokat a bevétel növelésében és a hatékonyság javításában. A program keretében egy négyhetes, intenzív "Bevételnövelő klub" is elérhető.

  Cashflow tervezés

  A Cashflow, vagyis a pénzáramlás tervezése elengedhetetlen egy fitnesz klub sikeres működéséhez. A bevétel és kiadás időbeni egyeztetése, a likviditás biztosítása és a pénzügyi stabilitás elérése mind a Cashflow tervezés részei.

  Optimalizálás

  Az üzemi folyamatok optimalizálása nem csupán költséghatékonyságot, de jobb vendégélményt is eredményez. Az erőforrások legjobb kihasználása és az üzemi folyamatok finomhangolása révén növelhető a klub hatékonysága és versenyképessége.

  A Wellness Gate tanácsadási szolgáltatásai komplex megoldásokat kínálnak mind az újonnan nyíló, mind a már működő fitnesz klubok számára. Az egyedi igényekhez igazodó, személyre szabott tanácsok és stratégiák révén segítik a klubokat a siker elérésében. A Cashflow tervezés és az üzemi folyamatok optimalizálása is kiemelt szerepet kapnak, hiszen ezek a tényezők alapvetően határozzák meg egy fitnesz klub hosszú távú sikerét és stabilitását.

  small_c_popup.png