Standard csomag

Azoknak a fitnesz termeknek akik az alapmegoldásoknál többre vágynak

Standard

29.990.-/hó

89.970.-/félév

  • Icon Az Alap csomag tartalma +
  • Icon Korlátlan napi vendégszám
  • Icon Több, mint 100 statisztika
  • Icon Csoportos óra kezelés
  • Icon Számlázz.hu integráció
  • Icon Korlátlan felhasználó
  • ~ 999 forint / nap
Standard csomag

Milyen megoldásokat nyújt számodra a Standard csomagunk?

A Standard csomagban megtalálható minden ami része az alap csomagunknak, de ezzel már korlátlan számú vendég kezelésre van lehetőség, emellett több, mint 100 statisztika áll a menedzsered vagy saját magad rendelkezésére. A Standard csomagunk lehetőséget biztosít csoportos óra kezelésére, ami plusz bevételt teremt neked és munkalehetőséget az oktatóidnak valamint remek sportolási lehetőséget a vendégeknek.
A könyvelőd is hálás lesz, hiszen ebben a csomagban már van lehetőség a szamlazz.hu integrálására.
Ráadásul ezeken a funkciókon az összes kollégád osztozni tud, hiszen itt már korlátlan felhasználót adhatsz a rendszerhez, amely segítségével még jobban elkülöníthetőek a statisztikák.

A Standard csomagunk kiemelkedő előnyökkel jár a fitness termek számára, különös tekintettel a beléptető és ügyfélnyilvántartó rendszerek terén. E csomag által nyújtott megoldások még hatékonyabbá és professzionálissá teszik az üzemeltetést, miközben lehetőségeket teremtenek a növekedésre és az üzleti fejlődésre.

A Standard csomagunk olyan komplex megoldást nyújt, amely az alapvető funkcionalitás mellett további előnyöket kínál. Az üzleted hatékonyabbá válik, növekszik a bevétel, és könnyebben kezelhető a növekvő vendégforgalom. Emellett az oktatóid és a könyvelőd is örömmel fogadják ezt az innovatív és kiterjesztett csomagot, amely segítségével fejleszthetitek a fitness termeteket. Ne hagyd ki a Standard csomagunk által nyújtott lehetőségeket, és tegyél egy lépést előre az üzleti siker felé!

Ha ennél olcsóbb megoldást keresel, kattints ide a részletekért.

Ha még több és jobb funkciókra vágysz, kattints ide a részletekért.

Ha a legjobb és legrugalmasabb megoldás érdekel, kattints ide.

További információ +36 20 366 7662

Kérj időpontot ingyenes konzultációra

small_c_popup.png

Lépj velünk kapcsolatba

Ingyenes konzultációért jelentkezz most!

small_c_popup.png