• s.imre@wellnessgate.hu
  • 1139 Budapest, Fáy u. 45

Sárdi Imre

Ügyfélszolgálati munkatárs, IT Support

A cégünk tagjaként fontos számomra, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek. Azon dolgozom, hogy minden kérdésre és problémára a lehető leghatékonyabban és gyorsan találjak megoldást. Szeretek segíteni, és hiszek abban, hogy a jó ügyfélszolgálat kulcsfontosságú a sikeres vállalkozásban.

Az elmúlt években különböző iparágakban szereztem tapasztalatot, kezdve az értékesítésben végzett munkámtól egészen az ügyvezető asszisztens pozícióig. Ezek a tapasztalatok megalapozták azokat az ismereteket és készségeket, amelyek az IT területen való karrierem elősegítésében kulcsfontosságúak lehetnek.

Korábbi munkáim során részt vettem a vezetőség munkájának támogatásában, hatékonyan kezeltem a napi adminisztratív feladatokat és segítettem a cég működésében.

Az informatikai terület iránti érdeklődésemet egy szoftverfejlesztő és -tesztelő képzéssel erősítettem meg. Ez lehetővé tette, hogy széleskörű tudással és tapasztalattal rendelkezzek az IT területén. A szoftverfejlesztő és -tesztelő képzésem során elmélyültem több programozási nyelvben, például C#, Java, Python, és webfejlesztésben is (HTML, CSS, JavaScript). Ezen kívül széles körű ismeretekkel rendelkezem az adatbázisok és hálózatok terén is.

Munkám során a szoftverekkel és technikai kérdésekkel foglalkozok. Feladataim közé tartozik, hogy biztosítsam, ügyfeleink a lehető legjobb élményt élvezhessék szoftvereink használata során. Kiváló problémamegoldó képességeim és széleskörű technikai ismereteim segítségével biztosítom, hogy minden zökkenőmentes legyen.

Elkötelezett vagyok a cég sikerében és az ügyfelek elégedettségében, és mindig készen állok segíteni. Szakmai hozzáértésem és barátságos személyiségem tesznek igazán kiváló választássá mind az ügyfélkapcsolati területen, mind az IT támogatás terén.

Az elkötelezettségem mellett fontosnak tartom a csapatmunkát és az együttműködést. Rugalmas és gyorsan tanuló személyiség vagyok, és képes vagyok hatékonyan kommunikálni. Készen állok arra, hogy folyamatosan fejlesszem készségeimet és tudásomat, hogy lépést tartson a legújabb technológiai trendekkel.

Egy jó ideje már projektmenedzseri feladatokat is ellátok, amely új kihívásokat és felelősségeket hozott számomra. Ebben a szerepben felügyelem a projektjeink menedzselését, biztosítom a célok időben történő elérését, és összehangolom a csapatmunkát. Ezen kívül a projektmenedzsment területén szerzett ismereteimet is kamatoztatom, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy hatékonyabban támogassam ügyfeleink igényeit és az üzleti célok megvalósítását.

Amennyiben kérdésed van, vagy segítségre van szükséged, ne habozz felvenni a kapcsolatot Velem. Mindig itt vagyok, hogy segítsek!

small_c_popup.png

Lépj velünk kapcsolatba

Ingyenes konzultációért jelentkezz most!

small_c_popup.png