• k.nikoletta@oxygenfay.hu
  • 1139 Budapest, Fáy u. 45

Paulányi-Kulcsár Nikoletta

Pénzügyi és ügyvezetö asszisztens

Vidéken nőttem fel, majd az érettségi után költöztem a fővárosba, ahol elvégeztem két Okj-s képzést. Szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni is nekik, így választottam ezt a két foglalkozást.

Először gyógymasszőr, majd fitness-wellness instruktor szakmát szereztem.

Kezdetben gyógymasszőrként dolgoztam, majd váltottam és bekerültem az Oxygen Wellness Fáy csapatába, ahol recepciós munkakörben helyezkedtem el. Egy nagyon profi és barátságos csapatba kerültem.

Itt tanultam meg a Wellness Gate szoftver használatát. Bevallom először megijedtem, amikor megmutatták a programot, de amikor elkezdték tanítani, hamar rájöttem, hogy ez nem is olyan bonyolult rendszer, könnyen megtanulható! 🙂

Vidám, mosolygós és segítőkész embernek tartom magam, ezáltal azt tapasztaltam, hogy a vendégeink is szeretnek.

Kisebb megszakítással, 4 éve vagyok a csapat tagja. Ügyvezető asszisztensként és a Wellness Gate pénzügyi asszisztenseként pedig lassan 1 éve.
Azt gondolom, hogy a recepciós állásról való előrelépés lehetőségét, a precizitásomnak és megbízhatóságomnak köszönhetem.

A Wellness Gate csapat munkatársaként, többnyire konferenciáinkon találkozhatnak velem a partnereink és leendő partnereink, illetve a számlázásoknál.

Szeretek több lábon állni, így emellett a munkám mellett, az egyik kereskedelmi Tv napiszintű sorozatában több mint 5 éve mellékszereplőként is feltűnök. 🙂

Hálás vagyok, hogy egy olyan helyen dolgozhatok, ahol lehetőséget kapok a fejlődésre és ami a cégünk mottója is:

A teljes megoldást szállítjuk!

small_c_popup.png