Vállalatirányítási rendszer kluboknak

WellnessGate

WellnessGate

A tökéletes vállalatirányítási rendszer

Ha klubot üzemeltetsz, erről mindenképp érdemes tudnod

A legnagyobb vállalatokon át, a KKV szektoron keresztül, a legkisebb vállalkozásokig, ahol több ember dolgozik 2 főnél, jobb esetben vállalatirányítási rendszert használnak. Ezek a rendszerek segítik a munkatársak gördülékeny munkavégzését, az átláthatóságot és a nyomonkövethetőséget. Iparágtól függ, hogy bizonyos vállalatirányítási rendszerek miként és milyen szórással kerülnek be a vállalatok keringési rendszerébe, de egy biztos: Funkcióikban, kezelehetőségükben és terjedelmükben is meg kell felelniük a piaci elvárásoknak.

Egészen másfajta vállalatirányítási rendszer szükségeltetik például az autóiparban, gyógszeriparban, vagy akár a szépségiparban is!

Nem lehet összehasonlítani más iparágból érkező vállalatirányítási rendszereket, és nem is szükséges. Viszont alapvetően fontos, hogy a választott rendszer kiszolgálja mind a felhasználó, mind pedig a túloldalon álló végfelhasználó, egyszerűbb szóval, a vendég igényeit is.

Vállalatirányítási rendszer klubok részére

A kluboknak is vannak bizonyos sajátosságuk, amelyeket szükséges feltérképezni, hogy végül egy minden igényt kiszolgáló és kifogástalanul működő rendszert sikerüljön létrehozni számukra. A klubok esetében, legyen az fitness terem, wellness központ, játszóház, uszoda vagy bármi más, ahová folyamatosan vendégek, ügyfelek érkeznek, és különböző szolgáltatásokat vesznek igénybe, szükségszerű, hogy minden felmerülő igényre azonnali megoldást nyújtson a kiválasztott vállalatirányítási rendszer. Ezt figyelembe véve, egy olyan komplex megoldáscsomagot kell kidolgozni, amely egyszerre jelent megoldást a vendégek beléptetésére, parkolására, öltözőhasználatára, napi szintű bevételkezelésre és minden olyan klubot érintő tényezőre, amely szóba jöhet a vállalkozás gördülékeny működtetése során.

Nem mindegy, hogy mennyire rugalmas a vállalatirányítási rendszered.

A rugalmasság kifejezés ebben az esetben azt jelenti, hogy bármilyen újítást, promóciót, fejlesztést tervezel a cégnél, a vállalatirányítási rendszer könnyedén beilleszthető moduljai által, azonnal alkalmazni is tudod ezeket az eszközöket. A wellness klubok, fitness termek és hasonló vállalkozások iparágában igen kicsi az ilyen jól alkalmazható és könnyedén beüzemelhető rendszerek palettája.

A mi célunk az, hogy az ebben az iparágban tevékenykedő vállalkozások számára is legyen egy fix, kézenfekvő megoldás, a megfelelő vállalatirányítási rendszer kiválasztásakor.

Többféle vállalatirányítási rendszer használata után, rájöttünk, hogy mindegyikben van valamiféle hiányosság, amit pótolni kellene, de az adott rendszer nem teszi lehetővé ennek a kivitelezését. Számba vettük a használatok során tapasztalt hiányosságokat, és elkezdtük összerakni a kirakós apró darabjait. Végül 15 év munkássága alatt összegyúrtunk egy olyan, klubok számára kifejlesztett vállalatirányítási rendszert, amely mára már országosan közel 100 vállalkozás számára jelent nélkülözhetetlen megoldást, a klub folytonos vérkeringésének áramlásában.

Pontosan mit is tud ez a vállalatirányítási rendszer? Hogyan lehet a te vállalkozásod is elképesztően sikeres általa? Minden további szükséges információt megtalálsz, ha erre a linkre kattintasz.

WellnessGate

WellnessGate

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, keress fel bennünket személyesen, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén! Magyarország legokosabb szoftverén túl, konferenciákkal, szakmai tanácsadással és képzésekkel járulunk hozzá a személyes sikeredhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

1988

[contact-form-7 id=”1988″ title=”Gq5Mz”]

WellnessGate

Nyitni, vagy nem nyitni? Ha igen, hogyan?

edzokepzes.hu | SURI ANDREA | 2021. 02. 15. A fővárosi edzőtermek 40%-a döntött úgy, hogy februárban kinyitja kapuit az igazolt versenyzők előtt, a túlélés érdekében. Az edzési