Vállalatirányítási rendszer cseréje. Tényleg annyira bonyolult?

WellnessGate

WellnessGate

Vállalatirányítási rendszer cseréje

Tényleg annyira bonyolult?

Egy már működő vállalatirányítási rendszer lecserélése ijesztőnek tűnhet. De jóval nagyobb az azt követő nyereség, mint a befektetett energia. Lehet, hogy ebben a pillanatban úgy érzed, hogy hatalmas felfordulást jelentene belevágni, de a végén a rugalmasan és flottul működő rendszered minden egyes moduljának hálás leszel. A legfontosabb, hogy az új vállalatirányítási rendszer alkalmazásával rengeteg olyan apró kiskapura és eddig felhalmozott bakikra kerülhet fény, amelyek eddig megbújtak a mélyben. Lássuk konkrétabban, mire is gondoltunk.

Az átállásnak köszönhetően lekerül az a bizonyos lepel

Bármi is volt eddig a cégednél, abban biztos lehetsz, hogy egy teljesen új nézőpontot fogsz majd elsajátítani az új vállalatirányítási rendszered által. Először is úgy tekinthetsz cégedre, mintha éppen most alapítanád. Az évek során begyűjtött tapasztalataid alapján, egy teljesen új nézőpontból láthatod ugyanazt a céget, amelyet valaha te alapítottál. Furcsa lesz a felismerés, de egyben elképesztően izgalmas is. Elindulhatsz egy olyan úton, amely a tisztánlátás az-az a teljes transzparencia (átláthatóság) felé vezet.

A váltás egyenlő egy képletes lomtalanítással

Más szóval akármennyi szemét, nem használatos modul, vagy bármi más feleslegessé vált eszköz az utadba kerül, most egyetlen szempillantás alatt megszabadulhatsz tőlük. Ami a legjobb az egészben, hogy mindezekben mi segítünk is neked. Nem kell egyedül csinálnod, és az új rendszer által nyújtott lehetőségek, rá fognak világítani arra, hogy milyen felesleges lépéseket használtatok eddig, amelyet most egyetlen mozdulattal helyettesít neked az új rendszered. Nem lesznek felesleges körök, munkafolyamatokat lassító tényezők, elégedetlenkedő kollégák vagy vendégek. Egyszerűen működni fog, úgy, ahogy annak eddig is lennie kellett volna.

A mélypontok kiaknázása

Mert, hogy lesznek mélypontok. Amikor egyszer csak azt érzed, hogy na most eluralkodik a káosz, és semmit sem látsz át. Előre szólunk. Ez természetes! Képletesen szólva kiesik majd az a bizonyos csontváz a szekrényből és szembesülsz majd vele, hogy hány vendéged jár ingyen, hány terméked nem lett megfelelően eladva, hány ügyfél van az adatbázisban, akiknek már rég nem kellene ott lennie. A személyi edzők, órát tartók, recepciósok munkájának kavalkádja kikristályosodik majd, és a végére kapsz egy teljes egész képet arról, hogy mik az eddig felhalmozott hibák vagy tévedésekből adodó félrekezelések, amelyeken az új rendszerrel azonnal változtatni tudsz majd.

Nincs hosszadalmas időhúzás

Az egész folyamatot nagyjából 5 nap alatt el lehet végezni, s aztán már élvezheted is, a rugalmas és minden igényt kielégítő új vállalatirányítási rendszered. Lássuk a teendőket napokra lebontva:

1. adatbázis átnézése

2. döntéshozás (bérlet struktúra és bérletárak átalakítása, ha szükséges)

3. adatbázis betöltése az új szoftverbe

4. oktatás már a saját adataiddal

5. indulás, utolsó tesztek

Az egésznek hamarabb vége lesz mint gondolnád. Cserébe megtapasztalhatod azt, hogy milyen érzés, amikor a klubodnál használt vállalatirányítási rendszer szó szerint a kezed alá dolgozik. A munkatársak motiváltabbak, a vendégek elégedettebbek, a folyamatok gyorsabbak, a reklámozás könnyebb, a statisztikák egyértelműbbek lesznek.

Mit szólsz? Ha kedvet kaptál megismerkedni egy ilyen vállalatirányítási rendszerrel, akkor erre is biztosítunk neked lehetőséget. Itt még több infót megtalálsz a szoftver váltással kapcsolatban és jelentkezni is tudsz az ingyenes szoftver bemutatónkra! Link: https://wellnessgate.hu/mit-szeretne/hatekonyabb-szoftverre-valtanek/

WellnessGate

WellnessGate

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, keress fel bennünket személyesen, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén! Magyarország legokosabb szoftverén túl, konferenciákkal, szakmai tanácsadással és képzésekkel járulunk hozzá a személyes sikeredhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

1988

[contact-form-7 id=”1988″ title=”Gq5Mz”]

WellnessGate

Nyitni, vagy nem nyitni? Ha igen, hogyan?

edzokepzes.hu | SURI ANDREA | 2021. 02. 15. A fővárosi edzőtermek 40%-a döntött úgy, hogy februárban kinyitja kapuit az igazolt versenyzők előtt, a túlélés érdekében. Az edzési