Vajon hány %-át használod ki a vállalatirányítási rendszerednek?

WellnessGate

WellnessGate

Légy mindig résen!

A jó tulajdonos tudja, mi zajlik a cégén belül

Sokszor még magunknak sem valljuk be, hogy időnként hajlamosak vagyunk a cégünket érintő néhány apró momentumon átsiklani. Amikor bemegyünk reggel, és azt látjuk, hogy fent a sarokban figyel egy aprócska pókháló vagy a recepción halmozódnak a papírok, nem tulajdonítunk ezeknek jelentőséget. Úgy gondoljuk, hogy ezek az apró momentumok csak ideiglenesek és a takarító személyzet megoldja majd, illetve a recepción is hamarosan rend lesz, bizonyára ez csak egy pillanatnyi állapot. Azonban ezeken az apró momentumokon is múlik az, hogy a kollégák mennyire figyelnek egymásra. A következetesség és az odafigyelés egy olyan hozzáállás, amely példát mutat mindenki számára, ezért a cég tulajdonosaként, vezetőjeként a te hozzáállásod határozza meg azt, hogy milyen lesz a kollégáid hozzáállása, viszonyulása a vállalkozásodat érintő ügyekben.

Az ördög a részletekben rejlik

Vállalkozásod üzemeltetése során rengeteg folyamatot vezényelsz párhuzamosan. Az általad használt vállalatirányítási rendszer ebben nyújthat neked maximális segítséget. De vajon minden jól alkalmazható modulját használod ennek a rendszernek? Itt jön tulajdonképpen a lényeg. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a Wellness Gate rendszere által nyújtott lehetőségek tárházát átlagosan csupán 5%-ban használják ki a vállalkozások. Miért van ez? Mert az alapvető funkciók használata már rutinná vált, a kollégák is úgy gondolják, hogy ismerik a rendszert, a modulokat, és ahogy a fent említett pókháló esetében is, figyelmük átsiklik azon a tényezőn, hogy a használatban lévő vállalatirányítási rendszer valójában alig van kihasználva.

Miért jó, ha képben vagy?

Ha ezt a jelenséget megfordítod, alkalmad adódik meglátni az apró réseket a gépezetben. Ha tisztában vagy az általad használd rendszer által nyújtott összes lehetőséggel, új ötleteket meríthetsz azokból. Lehet, hogy nem is jutna eszedbe, hogy egyszerűsítsd a vendégek regisztrációjának folyamatát, vagy hogy személyre szabottabb bérletkedvezményekkel rukkolj elő bizonyos időszakokban. Mindez azért fordulhat elő, mert nem vagy azzal tisztában, hogy a Wellness Gate szoftvere által hogyan tudnád ezeket a folyamatokat kivitelezni. Pedig mindenre van megoldás. Ez a vállalatirányítási rendszer rendkívül rugalmas és sokrétű. Neked csupán annyi a feladatod, hogy képbe kerülj az általa nyújtott összes apró és nem apró lehetőséggel.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Olyan ez, mint amikor valaki új autót vásárol és még évek múlva sem tudja, hogy autójában a vészfékezési asszisztens mellett a táblafelismerő rendszert is használhatná. Nem tudja, ezért nem kapcsolja be ezt a funkciót, s csak hónapok vagy évek múlva szembesül azzal, hogy hány kellemetlen pillanattól megkímélhette volna magát, ha előbb tudomást szerez erről a remek lehetőségről. Ez persze egy elég kirívó példa, hiszen ha új autót vásárolsz, akkor az átadásnál az értékesítő minden fontos funkcióját megmutatja a járműnek, így ha jól figyelsz, biztosan minden fontos információt megkapsz az új járműveddel kapcsolatosan. A Wellness Gate esetében kicsit más a helyzet. Ez a szoftver ugyanis folyamatosan frissül, építkezik, bővül. Így ha a beüzemeltetés óta úgy gondolod, hogy maximálisan kihasználod minden modulját, még akkor is előfordulhat, hogy számos kiváló lehetőségről maradsz le, ha nem kerülsz képbe az elkészült frissítésekkel, bővítésekkel kapcsolatosan.

Használd ki azt, amiről még nem is tudsz!

Az átlag 5%-os kihasználtságot könnyedén átlépheted, ha elkezded felfedezni a rendszer által nyújtott lehetőségeket. Minden vállalkozás más és más. Nyilván neked sem szükséges a Wellness Gate 100%-os kihasználása, viszont az tény, hogy ha minden általa nyújtott lehetőséggel tisztában vagy, azzal nagyban megkönnyítheted a jövőbeli folyamatokat. Ugyanis ha jól alkalmazod a szoftvert, az automatizált rendszered  rengeteg időt és pénzt spórol majd neked.

Mi a megoldás?

Szeretnénk, ha minden partnerünk maximálisan ki tudná élvezni a Wellness Gate rendszerét, így arra törekszünk, hogy minden, a szoftvert érintő tudást a kezedbe adjunk. Erre a tudásátadásra többféle fórumot hoztunk létre, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb időt és módot a tudás elsajátítására.

Idén két időpontban is tartunk minden, a programot használó partnerünk számára egy Wellnes Gate Tudásbázis napot (Link), illetve léteznek különböző támogatási előfizetési csomagok, (Link)  amelyek közül kiválaszthatod a vállalkozásod számára legmegfelelőbbet. Ha pedig teljesen cégre és személyre szabott konzultációra vágysz a rendszer még kihasználatlan területeit illetően, akkor személyes konzultációra is van lehetőséged. (Link)

Érj el több szabadidőt, nagyobb bevételt, magasabb szolgáltatási színvonalat, és szerezz több elkötelezett vendéget!

WellnessGate

WellnessGate

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, keress fel bennünket személyesen, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén! Magyarország legokosabb szoftverén túl, konferenciákkal, szakmai tanácsadással és képzésekkel járulunk hozzá a személyes sikeredhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

1988

[contact-form-7 id=”1988″ title=”Gq5Mz”]

WellnessGate

Nyitni, vagy nem nyitni? Ha igen, hogyan?

edzokepzes.hu | SURI ANDREA | 2021. 02. 15. A fővárosi edzőtermek 40%-a döntött úgy, hogy februárban kinyitja kapuit az igazolt versenyzők előtt, a túlélés érdekében. Az edzési