Tiso Onyx-M


  • Ergonomikusan tervezett, stílusos vonalvezetésű, erős vázzal és hatékony vezérlőrendszerrel ellátott készülék, amely ideális a mai modern belső terekbe.
  • Ezek a sorompók robusztus zárrendszerrel ellátott, automatikus, kétirányú szervohajtású mechanizmussal vannak felszerelve, és képesek megbízhatóan és hatékonyan működni a nagy forgalmú helyeken.
  • Ez a modell automatikus pánikgátló rendszerrel van felszerelve, vészhelyzet esetén a karok automatikusan leereszkednek, és a felhasználók szabadon, akadálytalanul áthaladhatnak.
  • A készülék teteje karcálló fekete üvegből készül, amely egyszerű karbantartást és hosszú távú esztétikát tesz lehetővé. A karcsú LED-ek követik a készülék testének vonalait, és működésük statikus és dinamikus is lehet. Ezenkívül a pulzáló kijelző jelzi a forgóajtón való áthaladás irányát. Minden LED kombináció egyértelműen meghatározza az átjáró állapotát (zöld – engedélyezett belépés, piros – megtagadott belépés és kék – készenléti üzemmód).

További információk

Méretek 802 × 1005 × 1076 cm
Felületképzés

Szálcsiszolt rozsdamentes acél – AISI 304

Átjáró szélessége

600 mm

Mechanizmus

Szervo vezérlésű

Blokkolási mechanizmus

Két elektromágneses ütköző (külön zárrendszer)

"Drop arm" funkció

Kézzel, vagy a beléptető / tűzjelző rendszer parancsára aktiválható, áram hiányában automatikusan működik, áramszünet után visszatér eredeti helyzetébe.

Szabványos környezeti hőmérséklet

+1°C-tól +40°C-ig

A burkolat minősítése

IP41