Wellness Gate – Club Management System

Rendszerünket úgy terveztük és fejlesztettük az elmúlt 15 évben, hogy a személyre szabás után bármilyen klubban használható legyen, ahol időszakos vagy alkalmas jegyek bérletek vannak. Alkalmas fitness, golf, falmászó, fallabda, tenisz, tánc és számos más klub vendégeinek beléptetésére, büfé kezelésére és akár a teljes klub üzemeltetésére.

Mondhatnánk, hogy a rendszerünk a legjobb szoftver az országban, de azt bárki mondhatja!

Ehelyett azt mondjuk, nézze meg élőben a működését!

Jelentkezzen a kollégáinknál és jöjjön el a 4 szintes fitness központunkba!

Mi pedig megmutatjuk, hogyan üzemeltetünk hatékonyan a saját szoftverünkkel.

Sőt beállhat a pultunkba és a gyakorlatban nézheti meg,

mennyi idő beléptetni egy vendéget, kiszolgálni üdítővel egy másikat, vagy a távozó vendéggel kifizettetni a tartozását.

Rendszerünk segítségével alap számítógépes ismeretekkel rendelkező személyek is képesek lesznek a sportklubjuk vezetésére, gazdaságos üzemeltetésére, és elszámoltatására.

Ide kattintva nézze meg a videókat, ahol bemutatjuk a rendszer felületét és használatát

15 éve kezdtük el fejleszteni szoftverünket az általunk üzemeltetett A1 Wellness-ben. 3 évnyi fejlesztés, tesztelés és saját használat után jelentünk meg vele a piacon. Cégünk egyedülállóként 15 éve nem csak fejleszti a rendszert, hanem saját üzemeltetésű klubjainkban használjuk is. Jelenleg a Team Fitness Óbuda és az Oxygen Wellness Fáy klubjainkban folynak a fejlesztések és tesztelések, valamint itt tartjuk az érdeklődőknek a bemutatókat is, ahol élesben tudnak meggyőződni a szoftver gyakorlati működéséről.

A szoftver használata nagymértékben segíti
a klubvezetők és klub management munkáját,
(tulajdonos, üzletvezető, szakmai vezető, könyvelés, marketing)

Természetesen a  kisebb klubokban is megvannak ezek a posztok, csak az esetek többségében ezt mind egy ember végzi. Mit is jelent mindez?

  • A kérdést mindenki tegye fel saját magának!
  • Gazdaságosan üzemel a klubom?
  • Szeretne Ön is “Gazdaságos” üzemeltető lenni?
  • Nos? Ezekre a kérdésekre szeretne mindenki pozitív választ kapni.
  • A program tartalmazza az ehhez szükséges információkat, statisztikákat, táblázatokat.

Ezt nem most fejlesztettük az elmúlt évben. Ez a program, 2002 óta folyamatosan fejlődik, a felhasználók, a klubvezetők, a tulajdonosok, a recepciósok és a klub többi munkatársainak könnyebb munkavégzése érdekében.

Amennyiben Önnek is van egy jó ötlete, mondja el, és befejlesztjük a programba. A szoftvert bemutatjuk, betanítjuk, beállítjuk, konfiguráljuk saját igényeinek megfelelően.

A szoftver bevezetését követően jelentősen egyszerűsödnek a munkafolyamatok és a kontrollra fordított idő is csökken, így a vezetőségnek marad ideje a cégfejlesztésre.

A célunk, hogy a beléptető program használatával
mindenki hangulata javuljon.

  • a vendég gyorsan bejut,
  • a recepciós könnyen végzi a munkáját,
  • a vezetők gyors és pontos képet kapnak a klub “életéről”
  • és teljes kontroll alatt tarthatják a bevételeket.