Recepciós képzés

Képzeld el, hogy a recepciósod mindig kedvesen fogadja a vendégeket, magabiztosan használja a programot és emellett könnyedén értékesíti a bérleteidet!

Ha nálad is problémát jelentenek a felsoroltak

Akkor számodra megoldás a recepciós képzésünk, melyet az igényeidnek megfelelően állítunk össze!

Neked és a vendégeidnek is fel fog tűnni a recepciósod fejlődése és a bérleteladásod növekedni fog!

Már másodjára voltunk a Wellness Gate recepciós képzésén, ami új lendületet, sok tudást és magabiztosságot ad a recepciósainknak a munkához. A tanfolyamon a vendég kezelésről, a recepciós poszt fontosságáról munkafolyamatairól, felelősségvállalásról is tanultunk és a gördülékeny problémamegoldó hozzáállást is elsajátíthattuk. Extra volt számomra, hogy vezetőként én vagyok felelős, ha valamelyik recepciós kollégánk nem megfelelően látja el feladatát, ezért a képzés után elkezdtük a részletes poszt leírást, hogy tökéletesítsük a munkafolyamatokat. Ez kollégáinknak tetszett, mert így a feladatok egyértelművé válnak és egy új betanításnál is nagy segítségünkre van ez az anyag. Kollégáink motivációja növekedett a munka morál pedig javult a képzés hatására.
Király Norbert
Üzletvezető, Tulajdonos

Érvek ellene:

Érvek mellette:

Képzéseinken szituációs gyakorlatok is használunk, melyek a mindennapi életben előforduló kihívásokat mutatják be.

A recepciós a cég arca, a vendégek az ő viselkedése alapján fogják megítélni a klubodat. Az ő kezén folyik be a bevételed nagy része. Okos vezetőként elengedhetetlen, hogy jól képzett, felkészült, ügyes recepciósokkal dolgozz együtt.

A képzéseinken megtanítjuk a recepciósodat, hogyan válhat jobb értékesítővé, hogyan használhatja magabiztosan a beléptető szoftvert, illetve, hogyan legyen kimagasló a vendégkezelés területén!

Ajánlat kérésért töltsd ki az alábbi űrlapot, munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot: