Digitalizálnád céged pályázati pénzből?

A Wellness Gate pályázati garanciát hirdet 5 cég számára:
Most 50%-os támogatással juthatsz vállalatirányítási rendszerhez

50%-os garantált támogatással, 0 Ft kezdőrészlettel Vállalatirányítási rendszer? IGEN!

Akkor számodra a megoldás a WG.2021-es pályázat

A Wellness Gate garantálja, ha céged a pályázati kritériumoknak megfelel (és benne van az első 5-ben), akkor a pályázaton nyerhető összeget, azaz a Wellness Gate vállalatirányítási rendszerének árának felét elengedi

Miért tudjuk ezt megtenni?

Az elmúlt években kialakítottunk egy partner szűrő rendszert, melynek lényege, hogy csak olyan üzemeltetők számára értékesítjük fitnesz termi szoftverünket, akik számára biztosan nagy hozzáadott értéket jelent annak használata. Így nem jelent számunkra kockázatot, hogy 50%-át átvállaljuk a szoftvernek.

Miért éri meg ez nekünk?

A kiválasztott okos üzemeltetők okosan fogják használni az eszközeinket, magasabb nyereségre tesznek szert, újabb beruházásokat hoznak hozzánk.

A Pályázati Garanciás szoftvervásárlás kritériumai:

  • Nettó 10 millió forint feletti éves árbevétel
  • Minimum 2 fő statisztikai létszám
  • Minimum alapterülete a létesítménynek: 200 m2

Mit kell tudni a Wellness Gate-ről?

A Wellness Gate cégcsoport. olyan fitnesztermi vállalatirányítási rendszereket vezet be cégekhez Magyarországon, amely pontos vezetői információkat ad a döntéshez, így partnerei kimutathatóan 22 %-os növekedést értek el. Az egyszerűen kezelhető és bevezethető szoftverhez akár 24 órás support és folyamatos fejlesztés társul, hiszen a Wellness Gate az Oxygen Fáy létesítmény üzemeltetése és a partnereink know-how-ja és tudása alapján fejleszti.

Nem csak szoftvert adunk, bevezetési támogatást is

A vállalatirányítási rendszerek bevezetésének sajnos kevesebb mint a fele jár sikerrel. Ennek oka, hogy a betanítást végző cégek nem rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel, így képtelenek átadni a szoftver elsajátításához szükséges tudást.

A Wellness Gate projektvezető csapata, egy 2002. óta folyamatosan csiszolt, az Ügyfél igényeire szabott tematika szerinti konzultációk formájában, vezeti be a dolgozókat a program használatába lépésről lépésre.

Sőt, a piacon egyedülálló módon, egy 180 videót tartalmazó videóportál segítségével személyre szabott videócsomagokat állítunk össze, így garantálva a gyors és hatékony tanulást.

Mérd azt amit kell, ne azt amit lehet...

A Wellness Gate szoftvermegoldásaival egy fitneszterem szinte összes munkafolyamata lemonitorozható. Rendszereink mérik egy vállalat árbevételét, nyereségét, látogató számokat (akár nem és életkor szerint is), értékesítési számokat, stb…

KÉRJ CÉGEDRE SZABOTT INGYENES ONLINE TÁJÉKOZTATÓT A WELLNESS GATE PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGÉRŐL: