Nyereségnövelés

WellnessGate

WellnessGate

Hogyan lehetne még sokkal több pénzt kihozni klubod üzemeltetéséből?

Havi hány vendég érkezésénél érzed azt, hogy ez a hónap kiemelkedően jól sikerült? Vajon milyen technikák által lehetséges, klubod üzemeltetése során pénzt és időt spórolni? Az igazság az, hogy egy vállalkozás esetében mindig lehet olyan pontokat találni, amelyeken ha javítasz, fejlesztesz vagy módosítasz, látványos nyereség növekedéssel számolhatsz. Csak itt jön közbe az a fránya emberi tényező. Néha ugyanis hajlamosak vagyunk elkönyvelni magunkban azt a tényt, hogy ez most ennyit ér, nekünk ez bőven elég. De akkor is elég lenne, ha látnád, hogy mennyivel többet is kereshetnél, néhány apró változtatás által? Na ez itt a kérdés. Ha úgy érzed, szeretnéd megtalálni saját klubodban a kiaknázatlan lehetőségeket, akkor még maradj velünk 5 percig.

Tartsd nyitva a szemed, avagy a nyereségnövelés felé vezető út.

Egy jól működő klub esetében is elkövethetjük azt a hibát, hogy belesüppedünk a kényelmes hétköznapok medrébe. Amikor úgy érzed minden flottul működik, tehát folyamatosan érkeznek a vendégek, nincsenek üresjáratok, a munkatársak nem panaszkodnak sem a fizetésükre, sem a munkaidőre, az ügyfelek pedig egymásnak ajánlva ódákat zengenek a klubodról, akkor valamit piszkosul jól csináltál. Ha ezekből akár egy állítás is igaz, akkor gratulálunk, tényleg le a kalappal, mert idáig eljutni sem egyszerű feladat. A legtöbb esetben sok-sok év munkája kialakítani egy ehhez hasonló rendszert. Mégis fontos szem előtt tartani, hogy a fejlődés és a folyamatosan változó piaci tényezőkhöz való alkalmazkodás nélkül, ez a kánaán hamar véget érhet. Ha csak visszatekintesz az elmúlt 5 évre, láthatod, hogy konkrét piacok mentek tönkre, vagy alakultak át annak érdekében, hogy életben maradhassanak. Arról nem is beszélve, hogy nem titkolt célja mindenkinek az, hogy az élre törjön, így ha látszólag most nincs is nagy ugrás a te vállalkozásod piacán, ez a helyzet egyetlen pillanat alatt megváltozhat. Egy ilyen felgyorsult és elképesztő sebességgel változó világban, neked is szükséged lehet arra, hogy még időben, a változásra való igény kialakulása előtt, te már előrébb járj, mint versenytársaid. Ha ezt megteszed, akkor ennek a folyamatnak a mellékterméke pedig, a biztos nyereség növekedés lesz.

Hogyan is kell elképzelni ezt a folyamatot?

A következő kérdésed jogosan az lehet, hogy oké, de mégis mik azok a pontok, amiken fejleszthetnél, módosíthatnál, hogy még időben versenytársaid elé lépj, és nem csak most, de a jövőben is az élmezőnybe tartozó “tagsági kitűzőt” viselhesd? Nem mellesleg mindezt úgy, hogy nem dobsz ki milliókat az ablakon, felesleges kísérlezetésekre? A feladat tehát adott, a megoldás kidolgozásában pedig segítünk neked. Türelem, mindjárt az is kiderül, hogyan.

A nyereségnövelés és a piachoz való alkalmazkodás együttes kézfogással születik meg.

A kettő egymás nélkül nem létezik, ezért valójában a változtatásokra és fejlődési lehetőségekre érdemes koncentrálnod ahelyett, hogy kizárólag azon morfondíroznál, hogyan lehet 3 Ft-tal több bevételed a hónap végén. Azt azonban nem állíthatjuk, hogy van egy konkrét receptünk, amit ha használni kezdesz, biztosan az élen maradsz. Ezért fontos számba venni a te saját klubod által kínált lehetőségeket. Minden vállalkozásnál más és más az eszközrendszer, a kialakított sémák, ezért a kiaknázatlan lehetőségek is különböző helyeken bukkanhatnak fel. Ennek tekintetében rendkívül fontos, hogy ne másokat utánozz, vagy ne a konkurenciák ötleteid másold le, hanem mérd fel a saját klubod egyedi lehetőségeit! Ez nem egy pillanat műve lesz, és az is előfordulhat, hogy úgy érzed, annyira benne vagy már a saját céged körforgásában, hogy nem biztos, hogy észrevennéd ezeket a pontokat. Ebben tudunk mi segíteni neked, egy teljesen ingyenes konzultációval, vedd fel a kapcsolatot velünk most!

WellnessGate

WellnessGate

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, keress fel bennünket személyesen, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén! Magyarország legokosabb szoftverén túl, konferenciákkal, szakmai tanácsadással és képzésekkel járulunk hozzá a személyes sikeredhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

1988

[contact-form-7 id=”1988″ title=”Gq5Mz”]

WellnessGate

Nyitni, vagy nem nyitni? Ha igen, hogyan?

edzokepzes.hu | SURI ANDREA | 2021. 02. 15. A fővárosi edzőtermek 40%-a döntött úgy, hogy februárban kinyitja kapuit az igazolt versenyzők előtt, a túlélés érdekében. Az edzési