Hatékonyabb szoftverre váltanék

15 év alatt rengeteg tulajdonossal, klubvezetővel és recepcióssal találkoztunk és dolgoztunk.

Tudjuk, hogy egy beléptető rendszer beüzemelése után derül ki, valóban megfelel-e számunkra és ténylegesen segíti a munkánkat, ezért a bemutatónk során szívesen behívjuk a pultunkba, hogy élesben szerezzen benyomást a rendszer üzemeléséről.

Sok esetben évekig megfelelő számunkra egy rendszer,

ezután jön elő, hogy szeretnénk egy újfajta akciót, vagy rendszeres e-mailes automatizált kommunikációt bevezetni, de ezt nem tudja lekezelni a meglévő rendszer, amit jelenleg a klubban használatban van.

Ebben az esetben jön az ötlet:

Nézzünk meg más szoftvereket. Szinte azonnal szembesülünk, azzal a ténnyel, hogy egy másik szoftverben ez és ez a funkció milyen jó, miért nincs az általunk használt programban?

Nálunk cégnél minden munkatársnak bármerre jár a világban „kötelező” meglátogatni egy fitness klubot,

hogy új tapasztalatokat szerezzen, miként dolgoznak/gondolkodnak más országok klubjaiban.

Miért jó ez?

Mert bármilyen kis apróság új gondolatokat ébreszt. Ezeket pedig folyamatosan befejlesztjük a rendszerünkbe. A sikeres újítás mérőszáma, hogy milyen gyorsan jelenik meg más szoftverekben is az általunk fejlesztett funkció. Ezáltal folyamatosan innováljuk a fitness piacot.

Eldöntöttem, lecserélem a rendszerem!

Mi fog történni?

Több mint 60 helyen végeztünk már szoftver cserét. Önre, mint vezető pontosan annyi hárul, mintha új szoftvert vezetne be. De könnyebb helyzetben van, mint egy újonnan nyitó klub, hiszen a dolgozói már ismerik a munkafolyamatokat. Nekik mindössze az új felületet kell betanítani, azt hogy a vendéggel miként kell bánni és a pultban mik a teendők, már tökéletesen ismerik.

Olyan egyszerű, mint amikor az ember egy új telefont kezd el használni!

Miként cseréljük le a régi rendszerét