Az Univerzális Tagnyilvántartó Program – Wellness Gate System

Miért van szükség egy hatékony tagnyilvántartó programra, ha clubot üzemeltetsz?

Egyszerű a válasz, hiszen a nevében van, hogy ha szolgáltatást árulunk, akkor a bevételünk legnagyobb forrása a klubtagok/ vendégek befizetéseiből érkezik, tehát az ő szokásaikat kell pontosan megfigyelnünk, ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

Ezek alapján a bevétel tervezéséhez és az egyre hatékonyabb fitness klub üzemeltetéshez elengedhetetlen az alábbi adatok pontos ismerete:

 • vendég havi belépéseinek száma
 • vendég belépéseinek időpontjai
 • melyik a legnépszerűbb bérlet
 • melyik csoportos órádon vannak sokan és melyik az aminek a havi látogató átlaga még az oktató bérét sem termeli ki
 • mit fogyaszt a vendég legtöbbszőr a büfében

Tagnyilvántartó rendszerünk a Wellness Gate System minden felsorolt adatot rögzít és még sokkal többet. Nem kell kockás füzetből visszakeresned az összefüggéseket és kiszámolni egyesével a havi átlagbelépés számát, a napi látogatók számát vagy napi bevételt. Minden számodra érdekes adatot egy gombnyomással kigyűjthetsz a tagnyilvántartó programból.

Megtudhatod mi a legnépszerűbb terméked a büfében, ennek fényében kicsit emelhetsz az árán, vagy éppen csinálhatsz egy 3 napos akciót rá, vagy ha ennyire ízlik az embereknek, akkor több ízben is behozhatod a büfétermékek közé.

Mindenesetre egy biztos, hogy a tagnyilvántartó program a legnagyobb ,,mester kulcsod” a nyereséges klub üzemeltetésben, hiszen a statisztikák egyszerű átlátásával képes leszel klubodat hatékonyan fejleszteni és nem utolsó sorban rengeteg időt nyerhetsz vele, amit, nyaralásra is fordíthatsz, hogy kipihenten és feltöltődve vesd bele magad a munkába.

Minden eltelt napod veszteséget termel, amit nem tagnyilvántartó programmal kezelsz. Miért vagyunk erről meggyőződve? Mert 160 fitness terem indításában vagy fejlesztésében vettünk már részt és pontosan látjuk, hogy mi okoz hiányt egy fitness teremben. Máshogyan fogalmazva, látjuk azt, hogy milyen többletbevételtől esel el, ha nem használsz tagnyilvántartó programot.

A titkos lista, amire nem gondolnál, hogy ha nem tudod rá a pontos válaszokat, akkor veszteséget okoz, pedig nyereséget termelhetne:

 • Pontosan tudod, melyik hónapban milyen akció volt sikeres?
 • A nagyobb árrés vagy a nagy eladási szám volt a jobb döntés egy adott akciónál?
 • Hány különböző ember fordult meg a termedben adott időszak alatt
 • Hány visszajáró vendéged van?
 • Hány hírlevelet küldesz és milyen eredményességgel?
 • Minden vendéhez van működő e-mail címed?
 • Hánytól hányig van nálad csúcsidő?
 • Melyik recepciósod a legjobb értékesítőd és mennyi pontosan a forgalma?

A lista szinte végtelen, de nem soroljuk tovább, mert mostanra talán rájötték, hogy vagy használsz ilyen rendszert és talán nem is állsz olyan rosszul ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában, vagy egyáltalán nem foglalkozol ennek a jelentőségével és minden napod végig dolgozod és még hétvégén is bejársz vagy kamerán figyeled mi történik a klubodban, hogy ellenőrizd és felügyelet alatt legyen minden dolgozód.

Bármelyik csoportba is tartozol, az biztos, hogy cégünk a fitness klub üzemeltetésre specializálódott és rengeteg olyan zsákutcát, buktatót látott már, amit neked nem kell átélned, ha cégfejlesztésedet velünk tervezed.

Mi fogjuk a kezed és a fejlesztési időszakban nem csak a tagnyilvántartó rendszert vezetjük be a klubodba, hanem üzletvezetési módszereket tanítunk, annak érdekében, hogy kiaknázd a termedben rejlő 100%-os bevételi lehetőséget.