Konferencia? Kell ez nekem?

WellnessGate

WellnessGate

Mégis mit tud adni egy konferencia, amitől olyannyira kihagyhatatlan?

Érdekes, hogy amikor az ember elérte kitűzött célját, mégsem érzi azt a katarzist, amit korábbi képzelgéseiben látott maga előtt. Valahogy nem jön az az érzés, hogy igen, megcsináltam, itt a vége! Nem jön a stáblista, és a hőn áhított terveid képzeletbeli filmje egy ponton megakad. Miért van az, hogy az amerikai filmekben a főszereplő szinte mindig nyer? Teljesen egyértelműen és láthatóan övé a dicsőség, az élete pedig onnantól kezdve ugyanabban a pozitív ütemben folytatódik és boldogan él, amíg meg nem hal. Bárcsak a való élet is ilyen leegyszerűsített képlettel zajlana. Csakhogy mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van. Akármennyire is fut a szekér, nehézségek, akadályok, konkurenciák és problémák hada bármikor építhet újabb és újabb akadálypályát életünk labirintusában.

A labirintusból azonban mindig van egy könnyebbik kiút. Az útvonalat pedig nem mindig neked kell feltérképezni.

Ha egyszer már valaki ismeri a jó utat, te miért indulnál el a másik irányba? A konferenciákat azért tartjuk, mert az ilyen rendezvények alkalmasak arra, hogy sok hasonló utat választott ember, egy helyen, egy időben, közösen építkezhessen. Számunkra is vannak még járatlan utak, de az elmúlt 12 év alatt bizony sok olyan vonalon is jártunk, amiből rengeteget tanultunk és tapasztaltunk, majd levontuk a következtetéseket. Így tisztába kerültünk a klubok piacát érintő olyan kérdéskörökkel is, amelyekkel más még nem feltétlen találkozott, vagy talán sosem hallott róla.

Ha kaphatnál egy időgépet, te nem élnél vele?

A konferencia lényege, hogy több, mint 10 hosszadalmas év tapasztalatát, és az azidő alatt kitalált módszereket, eszközöket megkaphatod tálcán, összesen pár órába sűrítve. Ha azt mondaná neked valaki a mai napon, hogy itt egy gomb, ha megnyomod, azonnal visszarepülsz 12 évvel ezelőttre, hogy megváltoztasd egyetlen lépésedet, mi lenne az? Mi most segítünk, hogy ha 10 év múlva elhangzik majd ugyanez a kérdés, a válaszod az legyen: SEMMIT!

A konferenciák vonzzereje megmásíthatatlan.

Egyszerűen nincs is ennél nagyobb aduász, ha a szakmájában, vállalkozásában a következő lépcsőfok megugrását tervezi az ember. Számunkra pedig óriási élmény, hogy a sok hasonló céllal és álmokkal rendelkező kolléga, megosztja velünk és egymással saját tapasztalatait. A konferencia nem csak egy kellemesen eltöltött matiné, annál sokkal több. Időutazás, képzés, rácsodálkozás, újítás, szemléletmód váltás, építkezés, amelynek a végén megérkezik a hiányolt stáblista, és a főszereplő, az -az te, megkaphatod, azt amire mindig is vágytál: Életed filmjének főszereplőjeként végre érezheted azt, hogy “Igen, ezt most meg fogod tudni csinálni”, és az eltervezett játékfilm, folytatásos sorozattá válik, aminek sosem akarod, hogy vége legyen!

Elárulunk egy titkot.

Sosem fogunk leállni, mert nekünk az a jó, ha neked is jó! Ennek megfelelően, természetesen jelenleg is vannak meghirdetett konferenciáink. Ha szívesen csatlakoznál valamelyikhez, csekkold le, mely témákat fogjuk átrágni az elkövetkezendő konferenciákon.

WellnessGate

WellnessGate

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, keress fel bennünket személyesen, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén! Magyarország legokosabb szoftverén túl, konferenciákkal, szakmai tanácsadással és képzésekkel járulunk hozzá a személyes sikeredhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

1988

[contact-form-7 id=”1988″ title=”Gq5Mz”]

WellnessGate

Nyitni, vagy nem nyitni? Ha igen, hogyan?

edzokepzes.hu | SURI ANDREA | 2021. 02. 15. A fővárosi edzőtermek 40%-a döntött úgy, hogy februárban kinyitja kapuit az igazolt versenyzők előtt, a túlélés érdekében. Az edzési