Wellness Gate szoftver értékesítő

Fedezd fel az értékesítés és az informatika világának tökéletes kombinációját a Wellness Gate System Kft-nél! Kattints ide, hogy felfedezd, milyen izgalmas lehetőségeket kínálunk számodra, mint szoftver értékesítő, aki otthonosan mozog az informatika világában!

 
Amit kínálunk:
 
1. Nálunk az elismerés és a teljesítmény nagyban meghatározza a jövedelmedet. Értékesítőink kiemelkedő teljesítményéért bónuszokat és jutalmakat biztosítunk az alap fizetésen felül.
 
2. Ingyenes Fitness és Wellness használat: Hiszünk abban, hogy a csapatunk tagjainak meg kell tapasztalnia a Wellness világának előnyeit. Ezért ingyenes hozzáférést biztosítunk a Fitness és Wellness létesítményeinkhez.
 
3. Rugalmas munkaidő és Home Office lehetőség: Tisztában vagyunk azzal, hogy az egyensúly az élet fontos része. Rugalmas munkaidőnk lehetővé teszi számodra, hogy beoszd magad és alkalmazkodj az egyéni igényeidhez. Emellett heti 1 Home Office lehetőséget is biztosítunk.
 
4. Fiatalos, dinamikus csapat és modern munkakörnyezet: A munkahelyi hangulat nagyon fontos számunkra. Egy fiatalos, lendületes csapatot és modern munkakörnyezetet biztosítunk, ahol a kreativitás és az ötletek szabadon áramlanak.
 
5. Folyamatos képzések, tréningek és szakmai fejlődési lehetőségek: Hiszünk abban, hogy a fejlődés kulcsfontosságú. Szakmai képzéseket, tréningeket és mentorálást biztosítunk számodra, hogy segítsünk szakmai tudásod továbbfejlesztésében és személyes fejlődésedben.
 
6. Piacvezető vállalkozás, amely folyamatosan innovál: Cégünk, a Wellness Gate System Kft, a Fitness és Wellness beléptető szoftverek piacának meghatározó szereplője. Örömmel dolgozhatsz egy olyan vállalkozásban, amely folyamatosan innovál és piacvezető szerepet tölt be.
 
7. Hosszú távú együttműködési lehetőség: Célunk hosszú távú együttműködés kiépítése. Amennyiben sikeresen csatlakozol csapatunkhoz, lehetőséged nyílik a hosszú távú fejlődésre és karrierépítésre.
 
Rólunk:
 
Cégünk, a Wellness Gate System Kft, a Fitness és Wellness beléptető szoftverek piacának meghatározó szereplője. A sikerünk titka az innovációban, a kiváló minőségű termékekben és a szenvedélyes csapatunkban rejlik. Most lehetőséget kínálunk számodra, hogy részese legyél ennek a lendületes csapatnak, és aktívan hozzájárulj a cégünk növekedéséhez.
 
Feladatok:
 
– Új ügyfelek felkutatása és meggyőzése a Wellness beléptető szoftver előnyeiről
– Kapcsolattartás és folyamatos kommunikáció az ügyfelekkel és partnerekkel
– Termék prezentáció és ajánlatok készítése, szerződéskötés
– CRM rendszer kezelése, adatok rögzítése és adminisztrációja
– Részvétel a termékfejlesztésben, visszajelzések gyűjtése és kezelése
 
Elvárások:
 
– Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készség
– Tapasztalat B2B értékesítés területén és ügyfélközpontú gondolkodásmód
– Fitness és wellness iparágban szerzett előnyös tapasztalat (nem feltétel)
– Angol nyelvtudás előnyt jelent
– Rugalmasság és képesség önálló munkavégzésre
– Kiváló szervezőkészség és határidők betartása
 
Ha szeretnél részese lenni egy sikeres és lendületes csapatnak, és csatlakozni szeretnél cégünkhöz, kérjük töltsd ki az alábbi kérdőívet és csatold fényképes önéletrajzod
 

JELENTKEZÉS: