Biri Tibor

Informatikai rendszer üzemeltetés

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hálózat kiépítés

Stabil kapcsolatot biztosító belső vezetékes és vezeték nélküli hálózat létrehozása.

Support

A csomagban foglalt válaszadási határidőn belül megoldást adunk a  problémáira. Emellett olyan, munkát megkönnyítő szolgáltatáshoz is jut, mint az Office 365 Online verziója valamint a felhőtárhely, így  teljes értékűen használhatja az Office online verzióit.

Hardver-eszköz Upgrade

A számítógépes rendszer korszerűsítése, mellyel a következő kb 5 évre szükségtelenné tesszük a fejlesztését, emellett pedig stabil, gyors és megbízható gépparkot hozunk létre, alacsony energiafogyasztással.

Teremnyitási hardver beszerzés

Szerver és kliens oldali PC-k beszerzése a hozzájuk tartozó perifériákkal és kiegészítőkkel együtt. Ezek lehetnek: vonalkód olvasók, nyomtatók, monitorok és ezek kiegészítőik.

PC karbantartás

Időszakos karbantartás, mellyel megelőzhető a számítógépek lassulása. Ez lehet hardveres (túlmelegedés hűtő eltömődés, ventilátor leállás stb..) és szoftveres (kevés hely a lemezen, nem használt fájlok, programok miatt).

Egy olyan komplex csomagot vásárolhat meg az ügyfél, ami mellett biztonságosan, adatvesztés kockázata nélkül használhatja a WG-t. Emellett olyan, munkát megkönnyítő szolgáltatáshoz is jut, mint az Office 365 Online verziója valamint a felhőtárhely, így kockázatmentesen, kalóz verziók nélkül, teljesértékűen használhatja az Office online verzióit. Emellett biztos lehet abban, hogy a csomagban foglalt válaszadási határidőn belül megoldást adunk a felmerült problémáira.

Mert stabil és gyors hálózatot építünk ki, mellyel a WG válaszideje drasztikusan csökkenthető. Igény esetén egész clubot lefedő wifi hálózattal.

Azoknak, akiknek nincs állandó rendszergazdájuk, és szerenték biztonságban tudni az adatbázisukat, naprakész programot szeretnének. Ezen felül pedig nem szeretnének várólistára kerülni problémájukkal.

A biztonságos üzemeltetés mellett extra szolgáltatások is járnak a különböző csomagokhoz, valamint a csomagban foglalt válaszadási időn belül megoldást kapnak a felmerült problémáikra.

Azoknak, akiknek gépei 3-5 évnél öregebbek, esetleg Windows XP-t vagy Windows 7-et kényszerülnek használni, lassú a rendszer betöltési sebessége, és a programok futtatása megterheli a gépet.

Stabilabb és gyorsabb számítógépes rendszer, rendszeres, ütemezett biztonsági frissítésekkel és vírusvédelemmel ellátva.

Azoknak az új teremtulajdonosoknak, akik nem szeretnék maguk beszerezni ezeket az eszközöket, vagy azért mert nem értenek kellőképpen hozzá, jelenleg nincs hozzáértő szakemberük, vagy el szeretnék kerülni a későbbi kompatibilitási problémákat.

100%-ban működő perifériák a rendszerrel, bevált, tartós és nálunk is használt ill. tesztelt eszközök beüzemelése.

Azoknak, akik nem rendelkeznek rendszergazdával, vagy kellő tudással az ehhez szükséges feladatok elvégzésére.

Elkerülhető a hirtelen rendszer lassulás, a kártékony aktivitás (pl.: böngészőbe épülő plug-inok), valamint a meghibásodásból eredő időkiesés. Biztosítható vele a folyamatos rendelkezésre állás.