Beléptető rendszer

WellnessGate

WellnessGate

A legmegfelelőbb beléptető rendszer kiválasztása nem egyszerű feladat. Hogyan kezdj neki? Lássuk a legfőbb szempontokat!

Ha fitness termet, wellnes központot vagy egyéb szolgáltató klubot (játszóház, falmászó klub, teniszklub…stb.) működtetsz, bizonyára találkoztál már a beléptető rendszer fogalmával. Hiszen az érkező vendégek jegyeit, bérleteit, az öltözők rendszerét, a bevételezés folyamatát és számos más funkciót ha minden igaz, egy ilyen rendszeren keresztül kezelnek a kollégáid. Amennyiben pedig most gondolkozol azon, hogy ehhez hasonló létesítmény nyitásába vágod a fejszéd, akkor biztosan szükséged lesz egy olyan rendszerre, amelynek segítségével átláthatóan és problémamentesen tudod majd működtetni vállalkozásod. De milyen funkciókkal is rendelkezik pontosan egy ilyen beléptető rendszer? Illetve milyen különbségek lelhetők fel egy-egy beléptető rendszer esetében?

Egy jól működő beléptető rendszer, mindig vállalkozásokra szabva variálható.

Teljesen mindegy, hogy mekkora a klubod, hány főt foglalkoztatsz, mekkora a jelenlegi vendégköröd, minden esetben felmerülnek olyan egyedi igények, amelyekre korábban nem is gondolt senki, hiszen használat alatt ismered meg a rendszer lehetőségeit és korlátait. Az egyedi igények természetesen klubonként változnak, ezért érdemes egy olyan vállalatirányítási szoftvert választanod, amely kifejezetten a te vállalkozásodat szolgálja ki maximális mértékben.

Az vállalkozásodban használatos szoftver hatékonysága rendkívül fontos tényező.

Egyáltalán nem mindegy, hogy a beléptető rendszer milyen beépített funkciókkal rendelkezik és mennyire komplex. Egy ilyen szoftver lényegi része az, hogy ha előrukkolsz egy szezonális akcióval, vagy összekötnéd az öltözőket a kiadott beléptetőkártyával, a parkolási lehetőséggel, esetleg módosítanál az árakon, a kommunikációdon,vagy bármi egyéb tényezőn, akkor a rendszer képes legyen ezeket a lépéseket maximálisan támogatni. Nem az a cél, hogy te és a kollégáid alkalmazkodjanak a megvásárolt rendszerhez, hanem az, hogy a rendszer szolgáljon ki titeket.

Nem könnyű megfelelő beléptető rendszert találni.

Hogyan is lehet kiválasztani azt a rendszert, amelyre lecserélnéd a jelenlegit, vagy amellyel elindítanád vállalkozásod? A Google-ben biztosan rengeteg videóra és weboldalra lelsz, ahol a végtelenségig böngészhetsz, olvashatsz, tanulmányozhatsz weboldalakat, hogy számodra melyik lenne a legmegfelelőbb. De valójában, akkor tudod biztosan, hogy az általad kiszemelt beléptető rendszer minden szinten megfelel majd a vállalkozásodnak, ha ki is próbálod azt. Sőt nem csak kipróbálod, megfigyeled és megtapasztalod, hogyan működik egy másik vállalkozásban. Enélkül szinte lehetetlenség meghozni a döntést.

Na de hogyan is indulj neki?

Szeretnéd tudni, hogy érdemes-e egyáltalán váltanod? Vagy már meghoztad a döntést, de nem találod a kiutat az ajánlatok labirintusából? Akkor ne keresgélj tovább, gyere el, nézd meg, próbáld ki élesben, Magyarország legkomplexebb beléptető rendszerét, a Wellnes Gate programot, teljesen díjmentesen. Megjött a kedved? Ezen a linken minden további információt megtalálsz.

WellnessGate

WellnessGate

Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz, keress fel bennünket személyesen, vagy a megadott elérhetőségeink egyikén! Magyarország legokosabb szoftverén túl, konferenciákkal, szakmai tanácsadással és képzésekkel járulunk hozzá a személyes sikeredhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

1988

[contact-form-7 id=”1988″ title=”Gq5Mz”]

WellnessGate

Nyitni, vagy nem nyitni? Ha igen, hogyan?

edzokepzes.hu | SURI ANDREA | 2021. 02. 15. A fővárosi edzőtermek 40%-a döntött úgy, hogy februárban kinyitja kapuit az igazolt versenyzők előtt, a túlélés érdekében. Az edzési