SZOLGÁLTATÁSAINK

Sport klub és vállalati CRM telepítés integrálás
(Zoho CRM)

A Wellness Gate egy egyedülálló megoldást kínál a sportklubok és egyéb vállalkozások számára, amely integrálja a vállalatukat a Zoho CRM-be. Ez a kombináció lehetővé teszi a klubok és vállalkozások számára, hogy hatékonyabban kezeljék tagjaikat, nyomon kövessék a látogatottságot, és javítsák az ügyfélszolgálatot.

Milyen előnyökkel jár?

  • Hatékonyabb ügyfélkezelés: A Zoho CRM integrációval a klubok egyetlen platformon tárolhatják és kezelhetik tagjaik adatait. Ez egyszerűsíti az adminisztratív feladatokat és javítja az adatkezelés hatékonyságát.
  • Pontosabb látogatottsági statisztikák: A CRM rendszer betekintést nyújt a kluboknak és egyéb vállalkozásoknak a látogatottsági trendekbe. Ezek az adatok segíthetnek a vállakozásod kapacitástervezésében, a marketingkampányok optimalizálásában és a szolgáltatások minőségének javításában.
  • Javuló ügyfélszolgálat: A Zoho CRM bevezetésével a vállalkozások még személyre szabottabb élményt nyújthatnak tagjaik számára. A cégek hozzáférhetnek a tagok múltbeli látogatásaihoz, vásárlási előzményeihez és preferenciáihoz, így jobban kielégíthetik egyéni igényeiket.

Miért válassz minket?

A Wellness Gate a beléptető- és vendégnyilvántartási rendszerek piacvezető szállítója. Számos éves tapasztalattal rendelkezünk a sportklubok és egyéb vállalkozások igényeinek kielégítésében.

  • Szakértelem: Csapatunk mélyen ismeri a sportklubok és egyéb vállalkozások iparágát és az ehhez kapcsolódó szoftverigényeket.
  • Megbízhatóság: Megbízható és robusztus megoldásokat kínálunk, amelyekre a vállalkozások minden nap számíthatnak.
  • Támogatás: Elkötelezettek vagyunk a kiváló ügyfélszolgálat mellett. Csapatunk mindig készen áll a segítségnyújtásra, hogy a vállalkozások a lehető legjobban kihasználhassák a megoldásainkat.

További információkért:

Kérjük, további információkért a szolgáltatásainkról vegye fel velünk a kapcsolatot az info@wellnessgate.hu címen, vagy telefonon.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és tegye hatékonyabbá vállalkozása működését!

Kiemelt partnereink