Számítógépeket, hardvereket kimondottan a partnereink részére forgalmazunk kedvezményes áron a Wellness Gate rendszer kiegészítőjeként.

Az általunk forgalmazott hardverek kompatibilitását a rendszerünkkel, legalább 1 évig teszteljük saját klubjainkban. Ezek után értékesítjük csak rendszerünkhöz.

Az oldalon szereplő hardver eszközök az elmúlt 15 év alatt a megrendelőink által legtöbbször választott eszközök, melyek tökéletesen kiszolgálják a fitness recepciót, a fitness klub adatbázisát és emelett a lehető legkevésbé terhelik meg a költségvetését a klubnak.

A vállalkozások nagy része költség érzékeny, nincs ez másként a fitness iparágban sem, így megrendelőink részére új és használt számítógépeket is értékesítünk.

Tapasztalataink alapján a recepcióra tökéletesen elég egy használt, 1 év cseregaranciával rendelkező márkás DELL/HP/FUJITSU-SIEMENS E8400 processzorral, 4 GB RAM-mal felszerelt kimondottan ügyfélszolgálatos célra összerakott minőségi számítógép WINDOWS 10 PRO 64bit operációs rendszerrel.

Amennyiben megrendelőnk új számítógépet is választana a recepcióra, természetesen azt is tudjuk kedvezményes áron szállítani.

2017. nyarán a fenti konfigurációt pultos gépként 20-22′-os fullHD monitorral, billentyűzettel, vonalkód olvasóval, eredeti Windows 10 PRO operációs rendszerrel, HD minőségű webkamerával felszerelve nagyságrendileg 370€-ért kínáljuk a rendszerünk mellé.

Ugyanezt a konfigurációt újként 740€-ért tudjuk szállítani.
(természetesen erősebb és újabb processzorral – ez a Wellness Gate futási sebességében kb. +5% gyorsulást jelent)

Jól látható, hogy ebben az esetben ez pont 2X akkora árat jelent. Ez az amit a beruházónak mérlegelnie kell a választásakor.

Fitness termi munkaállomások – beléptető rendszer

Fitness terem üzemeltetésben eltöltött hosszú évek tapasztalatai alapján partnereinknek minden esetben „márkás” (DELL, HP, FUJITSU-SIEMENS, LENOVO) PC-t és monitort ajánlunk, mivel ezeket az eszközöket a gyártó arra tervezte és úgy építette meg, hogy a napi, akár 20 órás folyamatos használatot is probléma mentesen tudja teljesíteni hosszú éveken keresztül olyan mostoha körülmények között is, mint amit egy fitness terem recepciója jelent. A felújított PC-kre minden esetben hivatalos Windows 10 Professional operációs rendszer telepítését javasoljuk.

Vonalkódolvasó

A vonalkódolvasó nem csupán a büfében található termékek eladási sebességét csökkenti minimálisra, hanem a téves felütésekből származó hibázási lehetőséget is megszünteti. Használatával könnyebb és gyorsabb az áru bevételezése és a standolás is. A vonalkódolvasó és vendégkártya együttes használata a vendégazonosítás egyik legegyszerűbb eszköze is tud lenni, megkönnyítve és meggyorsítva a recepciós munkáját, növelve vendégünk komfortérzetét, számunkra pedig extra hasznot hozhat.

A Wellness Gate fitness beléptető és klub menedzsment szoftverben lehetőség van vonalkódot rendelni akár a bérletekhez, fizetési módokhoz, beléptetéshez, vagy az öltözőszekrény kulcsaihoz is, így az új recepciós betanítására szánt ~50 perc is megspórolható, szinte azonnal be tud állni a pultba az új dolgozó.

Órajegy nyomtató – csoportos óra – vendég kontroll

Egy fitness terem üzemeltetésében egyik legfontosabb tényező a kontrollálhatóság. A csoportos óra látogatóinak kontrolljára tökéletes eszköz az órajegy nyomtató. Vendég a recepción megkapja az órajegyet, melyet az oktatónak átad az óra előtt, ezzel bizonyítva hogy jogosan vesz részt az aktuális órán. Az oktatónak, pedig el kell tudnia számolnia a jegyekkel az üzemeltető felé. Az órajegy nyomtató megosztható a belső hálózaton belül, így nem szükséges több darab beszerzése.

A Wellness Gate fitness beléptető és klub menedzsment rendszerben lehetőség van egy önálló vendégterminált telepíteni, amin a vendégek saját magukat léptetik be az órára és nyomtatják ki az órajegyet – ezzel terhet veszünk le a recepciósaink válláról, valamint egy újabb lépést tettünk az önálló vendég belépés irányába.

Webkamera – vendégregisztráció

Vendégazonosítás szempontjából nagyon fontos, hogy képben legyünk. Másképp egy adott pl.: All inclusive kártyával többen is bemehetnének a Fitness terembe.

A Webkamera segítségével minden vendégünkről egy kattintással képet csinálhatunk, így be tudjuk azonosítani őket. Fontos a csoportos órák, büfé fogyasztások és egyebek mellett biztonsági okokból is.

Vendég terminál

Az órára igyekvő vendég legjobb barátja. Nincs sorban állás, nincs várakozás a többi vendég problémái miatt. A vendég terminállal mindenki pár nyomásból magának nyomtathatja a jegyét az órára, kiengedheti magát a forgóvillán, aktiválhatja a parkolóhasználatot, vagy léptetheti be magát akár All You Can Move tagként is.

Forgóvilla – fizikai kontroll

Nem csupán vas, 2 lábú, szervomotoros, ejtőkaros – tűzriadó esetén – tűzoltó!!

A vendég és munkatársi visszaélések megelőzésére is tökéletes!

Elektronikus szekrényzárak

Bár ezen zárak beruházása nagyobb költség, de azok a személyek akik vezettek már klubot, pontosan tudják, hogy a kulcsos rendszernél 2 óriási problémát nem lehet soha kiküszöbölni:

  1. Mindig van vendég aki hazaviszi a kulcsot, így mindig van olyan szekrény, ami éppen nem használható, mert nincs meg a kulcsa.
  2. Mindig a recepcióst hibáztatják, hogy olyan helyre adja a kulcsot, ahol már pont öltözik valaki és nem férnek el, vagy olyan helyre, ahol nem szeret valami miatt öltözni.

Az elektronikus szekrényzárak megadják azt a luxust, hogy a vendég szabadon választhatja ki a szekrényét. A kulcsot nem tudja hazavinni, és ott öltözik, ahol neki a legkellemesebb.

Érintés nélküli olvasók/kártyák (proxymity olvasók)

Sorompók

Ujjlenyomat olvasók (beléptetés/azonosítás)