Oktatás

A Wellness Gate szoftver beüzemelésekor mindenképp biztosítunk oktatást és kezdeti beállítást is megrendelőink részére.

Tapasztalataink alapján, a fitnesztermekben 1 év alatt a recepciós személyzet 30-40%-a kicserélődik.

A leggyakoribb eset, hogy az új kollégát a régi már távozó kolléga tanítja be. Gondoljunk bele ebbe a helyzetbe, mennyire veheti komolyan a még kb. 3 napig ott dolgozó kolléga ezt az oktatást.

Ezért, több megkeresésünk is van havonta, hogy tudnánk-e az új és a régi kollégáknak oktatást tartani a rendszer használatáról és a frissített verzió új funkcióiról.

Természetesen van ilyen szolgáltatásunk és az IT világ jelenlegi helyzetében sokkal könnyebb ezt megoldani, mint 10 éve.

Három megoldás létezik:

  1. Kimegy egy kollégánk az adott klubba és ott tartja az oktatást
  2. A klub dolgozói és a manager eljönnek az élő bemutató termünkbe, ahol nem csak az oktatást, hanem azt is meglátják, miként üzemeltetünk mi egy klubot
  3. Team Viewer segítségével a kollégánk távolról tart önöknek egy oktatást

Ezek az oktatások lehetnek recepciós, szakmai vezetői, üzletvezetői vagy akár tulajdonosi szintű oktatások is, mellyel a program tudásának kihasználtságát tudja növelni az adott klub és a munkafolyamatok még egyszerűbbek és átláthatóbbak lesznek minden szinten.

Tanácsadás

Számos eset előfordulhat egy klub életében, amikor szükség van arra, hogy kívülálló szakember szemével vegyük figyelembe a fejlődési lehetőségeket. Miként lehetne nagyobb nyereséget elérni az adott klubban.

Ezt vagy a költségek csökkentésével vagy a bevételek növelésével esetleg egyszerre mindkettő végrehajtásával lehet elérni.

Ilyen esetek lehetnek:

  • Új tulajdonosa lesz a klubnak
  • Áremelést tervez a klub
  • Felújítás és árpolitika változtatása
  • Színvonal növelése
  • Konkurencia megjelenése a piacon
  • Konkurencia bezárása a piacon
  • Klub újra pozicionálása a piacon (pl. gyúrós teremből átlag emberek számára nyitni, ezzel növelve a potenciális vendégek listáját)

Ezeken az eseteken kívül számos más esetben is végeztünk már tanácsadói tevékenységet, amennyiben további információt szeretne kérjük, jelentkezzen valamelyik elérhetőségünkön és szívesen beszélgetünk 1 órát a lehetőségekről, melyben segítséget tudunk nyújtani.