Aubéli Katalin

Oktatási szakértő

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wellness Gate szoftver alap oktatás Menedzseri

Wellness Gate szoftver alap oktatás Recepciós

Speciális Wellness Gate szoftver oktatás vezetőknek

Wellness Gate szoftver oktatás opciós manager/ recepciós.

Wellness Gate szoftver alap oktatás support 14 nap

Új Klub nyitás esetén a vezetőség minden tagjának, aki szeretné ismerni a program működését és azon belül az ellenőrzési lehetőségeket.

A menedzseri oktatás elengedhetetlen a a program megfelelő használatához.Ezen oktatáson ismertetjük a program olyan fontos részeit, melynek segítségével minimálisra csökkentjük a visszaélések lehetőségét.Ahhoz, hogy az alkalmazottak a szoftvert megfelelően használják, szükség van azokra a beállításokra, melyek vezetői hastáskörbe tartoznak.

Új klub nyitás esetén minden recepciósnak ajánlott az oktatáson részt venni a szoftver megfelelő és gyors használatának érdekében.Abban az esetben, ha az oktatáson nem tudott minden recepciós részt venni, ajánlott az oktatás megismétlése.

Alap oktatás nélkül a szoftvert nem lehet megfelelően használni. A szoftver folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért mindig a legújabb frissítés utáni verziót oktatjuk a résztvevőknek.Fontos, hogy a recepciósok ismerjék a szoftver egyes részeit , ezálttal magabiztosan, precízen használják a programot.

Azoknak a vezetőknek, akik szeretnék a szoftverben rejlő lehetőségeket kiaknázni és tudásukat bővíteni szeretnék a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Több éves szakmai tapasztalatunk által olyan felhasználói ismereteket adunk át, mely hatékonyabb és eredményesebb munkavégzést eredményez. Az oktatás az Oxygen Wellnessben zajlik, ahol bemutatjuk azt, hogy mi hogyan csináljuk, vagyis megmutatjuk a programot működés közben. Sok olyan visszajelzést kaptunk, hogy az összes oktatás közül ez az egyik leghasznosabb, mert erőt merítenek az itt látottakból.

Új klub nyitás esetén a vezetőség azon tagjainak, akik a tesztet sikertelenül töltötték ki.

Az oktatás kisebb létszámban zajlik, ezáltal nagyobb odafigyelés jut a résztvevőkre. Kifejezetten azokkal a témakörökkel foglalkozunk, melyek nehézségeket okoztak a teszt kitöltése során, vagy nem egyértelműek.Azáltal, hogy több gyakorlási lehetőség nyílik az oktatás során, felmérjük a résztvevők kompetenciáit, melyet kérésre továbbítunk a vezetőség felé.

Minden új felhasználónak, aki az alap oktatás után sikeresen töltötte ki a tesztet és gyakorlás közben vagy éles helyzetben elakad a szoftver használata során.

Szakértői támogatást nyújtunk a kezdeti nehézségek átsegítésének érdekében.

Nyitási személyes jelenlét opciós

Üzletvezető betanítás

Recepciós betanítás

Minden olyan klub tulajdonosnak, aki úgy érzi szüksége van egy biztos támaszra az első napon, egy olyan több éves tapasztalattal rendelkező segítségre aki profi módon segíti és koordinálja akár az egész csapatot.

Az első nap döntő lehet egy új klub életében.Mi segítünk megteremteni azt a nyugodt és magabiztos légkört, melyben mind a dolgozók, mind a vendégek komfortosan érzik magukat az első napon. Több éves rutinnal, üzletvezetői és recepciós tapasztalattal támogatjuk a felhasználókat és azonnali segítséget nyújtunk minden felmerülő kérdés esetén.

Mindenkinek aki jelenleg üzletvezetői tevékenységet lát el és fejlődni szeretne. Azoknak az üzletvezetőknek, akik szeretnének rendszert alkotni, akik úgy érzik, hogy munkaerő hiány miatt nem találnak megfelelő kollégákat.

Olyan tudást adunk, melynek elsajátítása után sokkal hatékonyabb és könnyebb lesz a munkavégzés.

A recepciós a cég arca, a vendégek az ő viselkedése, alapján fogják megítélni a klubot. Minden recepciósnak ajánlott, mert ezen a képzésen olyan témákat is érintünk, melyeket nemcsak a munkahelyen, de a magánéletben is hasznosítani lehet

a képzés minimum 3 fő részvevővel tud indulni.A jelentkezőket emailben tájékoztatjuk a képzés pontos helyszínéről és időpontjáról.A képzés egy külső helyszínen zajlik, oktató vezetésével. A képzés során lehetőség nyílik kérdéseket feltenni az oktató felé.