Báthori Nikolett

Kreatív üzletág munkatárs

Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Google display sorozat

Hirdetésre alkalmas kreatív anyagok létrehozása, meghatározott mérettel és darabszámmal, a nagyobb elérés céljából.

Slider

A honlap kezdőoldalán csúsztatott kreatívok összessége, melyen a minden olyan információt fel tudunk tüntetni, amit az ügyfél kíván. Legyen az akcióval, általános információval, bármely a cég szolgáltatásaival kapcsolatos információ feltüntetése.

Facebook poszt kép

Social media felületre készített szabályosan megszerkesztett kreatív, melyet az ügyfél által körülírt látványterv alapján készül el.

Instagram kép

Social media felületre készített szabályosan megszerkesztett kreatív, melyet az ügyfél által körülírt látványterv alapján készül el.

Nyomdai B1

B1-es méretben készített kreatív, mely a belső helyszínben kihelyezett reklámfelületet adja.

Azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy minél több embert érjen el a cége. Másodlagosan azoknak, akik készek egy kis összeget befektetni hirdetésekbe, annak érdekében, hogy a későbbiekben az elért célközönségből profitálni tudjon

Azért érdemes megvásárolnod, mert minőségi anyagokat szolgáltatunk, amellyel sokkal több vendéget tudsz elérni. Minőségi kreatív anyagokat látva az emberek sokkal inkább kattintanak a hirdetésre.

Azoknak ajánljuk, akiknek honlapja van és minőségi anyagot szeretne feltüntetni.

Egy profi kinézet, mely sokkal hatásosabb, figyelemfelkeltőbb, több embert vonz be. A Wellness Gate grafikusi tervezés naprakész, elegáns mégis szemetszúró kreatívokat készít, mind az ügyfél, mind az ügyfél vendégeinek elégedettségét elérve.

Akiknek Facebook oldaluk van, a vendégköre figyeli a cég oldalát.

Sokkal több vendéget lehet elérni, 80%-ban előbb nézik meg a Facebook oldalt, mint a honlapot. Egy igényesen elkészített képre sokkal többen klikkelnek, mint csak szöveg megosztásra.

Akiknek Instagram oldaluk van, a vendégköre figyeli a cég oldalát. (fiatalabb vendégkör általában)

Fiatalabb vendégkör inkább használja az Instagramot, mint a Facebookot. Naprakészebbnek tűnik a cég, ha olyan alkalmazásokat is használunk, mint az Instagram.

Akik szeretnének belső reklámot is használni a termeken belül. Érdemes nem csak Online hirdetni, reklámozni, hanem Offline is. Nem csak akciókkor, hanem bármilyen érdekesség, kreatív ötletek, motivációs plakát.

A több ember elérése érdekében érdemes ezt a szolgáltatást megvásárolni. A legcélzottabb hirdetési forma, mely során a már meglévő vendégeiket is elérik az ügyfelek, és lojálissá is tehetik őket. Szekrényen vagy szekrényben feltüntetett hirdetések lehetnek ilyenek például.