Fitnessklub Bevétel Növelési Tréning 3.0

/Fitnessklub Bevétel Növelési Tréning 3.0
Fitnessklub Bevétel Növelési Tréning 3.0 2018-08-24T18:05:00+00:00

Fitnessklub Bevétel Növelési Tréning 3.0

Budapest, 2018. november 15. csütörtök
09:00 – 15:00

A te edzőtermed tökéletes? Gondolj bele, hány dolgon lehetne javítani… Mi belegondoltunk és évek óta az edzőtermek működésének optimalizálásán dolgozunk.

Feltérképeztük azokat a fekete lukakat, amik ott vannak a szemünk előtt még sem vesszük észre, hogy apró változtatásokkal is bevétel növekedést lehet elérni.

Gondoljatok bele, ha van 5 ilyen terület, amin egy keveset kéne változtatni és nem is pénz kérdése lenne és csak 5000 Ft-ot dobna a bevételeden naponta, akkor havi 150.000 Ft-al és éves szinten 1,8 M-val többet vihetsz haza.

Gyere el erre a Fitness Terem hatékonyság növelési konferenciára és elmondunk és megtanítunk neked 5 olyan dolgot, amivel optimalizálhatod klubod bevételét nap mint nap.

Csatlakozz a részvevőkhöz és emeld fitness termed a TOP 100-ba Magyaroszágon!
Már csak ennyi idő van a konferenciáig!
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Részvételi díj: 179 Euro

Tartalmazza:

 1. Egy fitnes kluból 2 fő részvételét

 2. Hasznos tárgyi és gyakorlati tudást, melyekkel képes leszel bevételed növelésére és segít meglévő fitness termed fellendítésében.

 3. Korlátlan kávé, víz, üditő és sós-édes aprósütemény fogyasztást

 4. Ébédet

 5. Azok, akik 2018. szeptember 30-ig regisztrálnak és befizetik a részvételidíjat, ingyenesen e-mailen megkapják a konferencia power point anyagát, hogy bármikor elő lehessen venni a későbbiekben is és megnézni belőle a részleteket, ráadásul, így a konferencia napján nem kell jegyzetelni. (A 2018. szept. 30. után jelentkezők is hozzájuthatnak a konferencia jegyzet anyagához 20 Euróért.)

Miről szól a konferencia

1. előadás

5 értékesítési stratégia, amit a recepciósaidnak tudni kell

Előadó: Paulányi Richárd

A vendéged a recepciósoddal találkozik előszőr, ő adja a kezdő benyomást, ami köztudottan beleég az emberekbe. Tehát a fitness termed lehet bármilyen modern, ha a recepciósod kedvetlen, figyelmetlen és flegma vagy éppenséggel ápolatlan. Ezen az előadáson, mindezek részletes átbeszélése mellett eláruljuk azt is, hogyan lehet egy jó recepciós, jó értékesítő is, ami napi többletbevételt hoz cégedbe. Technikai tanácsokat és konkrét példákat hozunk Nektek!

2. előadás

Informatikai rendszer hatékonyság növelése a fitness teremben

Előadó: Biri Tibor

Fő témánk a hatékonyság, ennek fényében rendszergazdánk előadását követően gyakorlati tudás birtokában indulhattok neki a megvalósításnak, mely egy egységes és átlátható adatkezelési és kommunikációs rendszert tesz lehetővé cégen belül és a vendégek felé.

3. előadás

Mutasd a weboldalad, megmondom ki vagy!
Avagy a vendégek a weboldalad alapján ítélik meg az edzőtermedet, mielőtt edzenének nálad. Design, szerkezet, elérhetőség, automatizálás. Előadó: Tóth Tamás

 

A recepciósok mellett az első benyomást a honlapoddal teheted meg a leendő vendégeidre. Ezen az előadáson elmondjuk, hogyan legyen felhasználó barát a honlapod, hogyan válasz nyerő külalakot (web design) és milyen információkat helyezz előtérbe.

4. előadás

Edzőtermi gépek optimális elrendezése, térkihasználás
Előadó: Tóth Tamás

Nem is gondolnánk mennyi helyet lehet megspórolni a jól berendezett edzőteremmel, de ami ennél is fontosabb, hogy a vendégek pár jól tervezett kialakítással vagy a gépek átcsoportosításával vagy elforgatásával kényelmesebben érzik majd magukat termedben. Az előadáson hasznos tippeket kapsz edzőtermed berendezését illetően.

5. előadás

Vezetői feladatok, hatékony feladatkiosztás és a munkával töltött idő!

Előadó: Tóth Tamás

Hétvégén is telefonokat kezelsz és e-maileket olvasol. Az élet akkor sem áll meg, ha el mész szabadságra. Igen ismerős ez nekünk is, de miért is ne tehetnéd a dolgod a tengerparton ülve vagy épp a Balatonon pihenve. Másrészről, pedig adunk arra is javaslatokat, hogyan oszd be az időd és hogyan rangsorolj az elintézendő dolgok közül és milyen feladatok azok, amiket érdemes kiosztanod, hogy más végezze helyetted.

fitness vállalatirányítás

Előadóink

Cégünk vezetői 15 éve a fitness piacon dolgoznak, saját klubokat üzemeltetnek és folyamatosan részt vesznek klubok indításában, valamint 15 éve fejlesztik a sportklubokra specializálódott szoftver rendszerüket.

 • Paulányi Richárd – Biztonság technikai mérnök és ertékesítési tanácsadó
 • Biri Tibor – rendszergazda
 • Tóth Tamás fitness vállalatirányítási tanácsadó, egyedi szoftvermodulok és integráció fejlesztő

Időpont: 2018. november 15. csütörtök 09:00-15:00

Helyszín: 1139 Budapest, Fáy utca 45.

A konferencia árát, az ott tanult technikákkal néhány nap alatt garantáltan meg tudod keresni és könnyedén fogsz tudni extra profitot termelni.

Miért éri meg eljönnöd?

 • Mert a konferencián elhangzó módszerek alkalmazásától garantáltan több látogatód lesz, ami több bevételt jelent.
 • Mert cégünk már végigjárta az összes buktatót és nehézséget, ezt nem kell neked végigjárnod, mert meg tudjuk mutatni, hogyan lehet egyből a jó megoldásokat választani.
 • Mert tanulni mindig érdemes és ezek konferenciák képesek kiemelni vállalkozásodat a versenytársak közül.

DRÁGA lenne kihagyni, mert rendszeres bevétel növekedéstől fosztod meg magad, ha nem jössz el.